ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Αποθέωση στα ξένα ΜΜΕ!

Τι λένε τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο για τον θρίαμβο του Έλληνα τενίστα

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το Νο1 θέμα αυτή τη στιγμή, σε όλα τα ξένα ΜΜΕ, χάρη στον θρίαμβό του επί του Ρότζερ Φέντερερ στο Australian Open.

Τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, αποθεώνουν τον Έλληνα τενίστα και τονίζουν πως είναι το μέλλον του τένις! Πολλοί το θεωρούν και ως… αλλαγή φρουράς αυτό που έγινε σήμερα και το συγκρίνουν με τη νίκη του… πιτσιρικά Φέντερερ το 2001 επί του Σάμπρας, όπου είχαν πει ακριβώς το ίδιο!

Δείτε τι γράφουν μερικά από τα ξένα ΜΜΕ:

CNN: «Ο Φέντερερ έξω! Ο κάτοχος του τίτλου, έχασε σε ένα επικό ματς από τον 20χρονο Τσιτσιπά»

BBC: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόλις έδειξε γιατί θα είναι στο Γουίμπλεντον, το next big thing. Νίκησε το είδωλό του και πέρασε στα προημιτελικά»

Daily Mail: «Τα κατάφερε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε άφωνο τον Φέντερερ και έγινε ο πρώτος Έλληνας που φτάνει στα προημιτελικά ενός Γκραν Σλαμ!»

ABC: «Αλλαγή φρουράς; Ο έξι φορές κάτοχος του τίτλου, Ρότζερ Φέντερερ, έμεινε έκπληκτος από τον 20χρονο Έλληνα, Στέφανο Τσιτσιπά, στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού όπεν»

Reuters: «Ο Τσιτσιπάς οδηγεί την νέα γενιά σε νίκες, απέναντι στον Φέντερερ»

New York Times: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέταξε τον Φέντερερ εκτός Αυστραλιανού όπεν!»

Herald Sun: «Το μέλλον είναι εδώ! Ο Έλληνας που έχει προκαλέσει αίσθηση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε αυτό που πολλοί θα νόμιζαν πως είναι απίθανο. Έριξε στο καναβάτσο τον Φέντερερ σε ένα επικό ματς τεσσάρων σετ»

Φέντερερ: «Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη»!

Exit mobile version