ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση και νέα «μάχη» (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε εύκολη πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Queen’s επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 7-5) του Κάιλ Έντμουντ. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας των δύο ανδρών ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (19/6), ωστόσο διεκόπη λόγω βροχής, με τον Ελληνα τενίστα να προηγείται με 1 σετ (6-3, 3-3 [30-30]). Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε την Πέμπτη...

Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση και νέο ματς
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε εύκολη πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Queen’s επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 7-5) του Κάιλ Έντμουντ. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας των δύο ανδρών ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (19/6), ωστόσο διεκόπη λόγω βροχής, με τον Ελληνα τενίστα να προηγείται με 1 σετ (6-3, 3-3 [30-30]).

Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε την Πέμπτη (20/6) με τον Τσιτσιπά να επικρατεί σε μόλις 25 λεπτά και συνολικά 85 του Βρετανού Νο 30 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τα τέσσερα από τα έξι γκέιμς που παίχτηκαν και πήρε μια επιβλητική νίκη για τον 1ο γύρο του Fever Tree Tennis Championships. Να σημειώσουμε ότι ο Έντμουντ κατάφερε να σώσει έξι ματς-πόιντ, προτού «λυγίσει» στη σαφή ανωτερότητα του «Τσιτσιφαστ».


Έτσι προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης όμως σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα, περίπου στις 17:30 ώρα Ελλάδας, ο Ελληνας πρωταθλητής θα ριχτεί και πάλι στο κορτ.

Κι αυτό προκειμένου να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους «8», κόντρα στον Ζερεμί Σαρντί. Ο Γάλλος θα είναι σίγουρα πιο ξεκούραστος καθώς το δικό του παιχνίδι τελείωσε μέσα χθες (19/6) κόντρα στον Μιχαήλ Κουκούσκιν.

Αυτή ήταν η 33η φετινή νίκη για τον Στέφανο που βρίσκεται στην κορυφή της σχετική λίστας ξεπερνώντας τον Ράφα Ναδάλ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι νωρίτερα ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν επικράτησε με 6-4, 6-4 του περσινού νικητή του τουρνουά Μάριν Τσίλιτς.

Exit mobile version