ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Ένας Μάρεϊ από τα παλιά του έκοψε τον δρόμο – Η επόμενη πρόκληση πριν το Wimbledon

Ο Άντι Μάρει πέτυχε την πρώτη του Top 5 νίκη μετά το 2016, αφήνοντας εκτός τετράδας τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είδε την πορεία του στο Boss Open στη Στουτγκάρδη να ολοκληρώνεται στα προημιτελικά.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λίγο μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Roland Garros από τον 19χρονο Ρούνε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είδε την πορεία του στο Boss Open στη Στουτγκάρδη να ολοκληρώνεται στα προημιτελικά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άντι Μάρεϊ, καθώς ηττήθηκε με 7-6(4), 6-3, ύστερα από αγώνα που κράτησε μια ώρα και 41 λεπτά.

O 35χρονος Βρετανός, πρώην Νο.1 και κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων έδειξε να… θυμάται τον παλιό καλό του εαυτό, εμφανιζόμενος καλύτερος στα κρίσιμα σημεία και πήρε τη νίκη.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη του κόντρα σε Top-5 αντίπαλο μετά από σχεδόν 6 χρόνια. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει είτε τον Νικ Κύργιο, είτε τον Marton Fucsovics.

Από την άλλη πλευρά, ο Τσιτσιπάς είχε γνωρίσει την Τετάρτη (8/6) τον αποκλεισμό στο διπλό και πλέον στρέφει την προσοχή του τουρνουά του Χάλε (13/6).Πρόκειται ουσιαστικά για την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Wimbledon (27 Ιουνίου – 10 Ιουλίου).

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε μια κακή μέρα για το ελληνικό τένις, καθώς είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός της Μαρίας Σάκκαρη.

Exit mobile version