ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Εξασφάλισε την παρουσία του στο ATP Finals

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρίσκεται στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, μιας και εξασφάλισε την παρουσία του στο ATP Finals (15-22/11), στο στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός και έδειξε ότι η θέση του είναι ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες στο κόσμο. Ο Έλληνας πρωταθλητής,...

Στέφανος Τσιτσιπάς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρίσκεται στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, μιας και εξασφάλισε την παρουσία του στο ATP Finals (15-22/11), στο στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός και έδειξε ότι η θέση του είναι ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες στο κόσμο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο. 5 στην παγκόσμια κατάταξη θα πάει στο Ο2 για να υπερασπίσει τον τίτλο που είχε κερδίσει πέρσι, όταν είχε νικήσει τον Ντόμινικ Τιμ τον τελικό.

Επίσης τον πρόκριση πήρε και ο Σάσα Ζβέρεφ (νικητής του 2018) και απομένουν μόνο δύο εισιτήρια για τη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- Τσιτσιπάς: Τα συνολικά έσοδά του για το 2020!

Τα πρώτα τέσσερα εισιτήρια είχαν πάει στους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ, Ντόμινικ Τιμ και Ντανίλ Μεντβέντεφ, αλλά σημειώστε ότι ο Ράφα Ναδάλ ενδέχεται να μην παίξει σε άλλο του τουρνουά τη φετινή σεζόν.

 

Exit mobile version