ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Και τώρα στον δρόμο του ο Κύργιος στο Χάλε – Πότε παίζουν

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος θα κοντραριστούν στη φάση των «16» του τουρνουά Χάλε της Γερμανίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Μπενζαμέν Μπονζί και τώρα θα παίξει με τον Νικ Κύργιο στη φάση των «16» του τουρνουά Χάλε της Γερμανίας.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος  προκρίθηκαν επί των των Μπενζαμέν Μπονζί και Ντάνιελ Αλτμάιερ, αντίστοιχα, και θα πλέον θα κοντραριστούν μεταξύ τους στον 2ο γύρο του τουρνουά, στο Χάλε (500άρι) της Γερμανίας.

Πρώτος χρονικά πήρε την πρόκριση ο Ελληνοαυστραλός (αγωνίζεται με wild card στο κυρίως ταμπλό του Terra Wortmann Open), καθώς μετά από 72 λεπτά ξεπέρασε το εμπόδιο του Νο66 τενίστα στον κόσμο  με 6-3, 7-5.




Κατόπιν ακολούθησε ο Τσιτσιπάς ο οποίος πήρε τη δική του πρόκριση με λίγο άγχος, καθώς πήρε το πρώτο σετ στην… παράταση, έχασε το δεύτερο εύκολα και επανήλθε στο τρίτο με 7-6(1), 1-6, 6-3, Για να το καταφέρει, το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης πλέον, χρειάστηκε 1 ώρα 57 λεπτά για να καταφέρει.

Ο Τσιτσιπάς πέτυχε 14 άσους και εκμεταλλευόμενος 2/4 break points στον αγώνα, βγήκε νικητής, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε ολόκληρο το 2ο σετ και στις αρχές του 3ου σετ από τη γραμμή του σερβίς.




Ο σημαντικός αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/6) και θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό court. Με δεδομένα ότι θα προηγηθούν οι αναμετρήσεις Μεντβέντεφ-Γκοφέν (13.00), Χούρκατς-Ουμπέρ (15.00), το ματς των δύο Ελλήνων αναμένεται να αρχίσει στις 16:30 με 17:00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι Cosmote Sport 6.

Exit mobile version