ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα στο Σινσινάτι-Το κανάλι του αγώνα

Θέλει να μπει με το... δεξί στο τουρνουά ο Έλληνας τενίστας

Τσιτσιπάς: Συνεχίζει 6ος στην παγκόσμια κατάταξη
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά σήμερα τις υποχρεώσεις του στο Σινσινάτι με φόντο μία νέα μονομαχία με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αντιμετωπίζει στις 20:00 (CosmoteSport6) στο δεύτερο μεγαλύτερο court του Linder Family Tennis Center του Σινσινάτι, τον Ζαν Λενάρντ Στρουφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκκαρη: Πρόκριση επί της Κβίτοβα στο Σινσινάτι (vid)

Ταυτόχρονα, ο φορμαρισμένος Ρώσος θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ, στο Court 5 των εγκαταστάσεων του Οχάϊο.

Ο Τσιτσιπάς θέλει με κάθε τρόπο να αποφύγει έναν δεύτερο σερί πρόωρο αποκλεισμό σε τουρνουά Masters , μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στο Χούμπερτ Χουρκάτς στο Rogers Cup, που του στοίχισε και δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 29χρονο Γερμανό, Νο36 στον κόσμο, τον οποίον νίκησε στο indoor hard court τουρνουά της Σόφιας φέτος, όμως ηττήθηκε στο χώμα της Βαρκελώνης λίγους μήνες αργότερα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, στο σημερινό πρόγραμμα των ανδρών, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Κάρεν Κατσάνοφ, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (04:00GR) στο κεντρικό court ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ περιμένει τον αντίπαλό του στον 3ο γύρο που θα προκύψει από την αναμέτρηση Βαβρίνκα-Ρούμπλεφ (22:00GR).

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version