ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Πρόκριση με ανατροπή στους «16» του Shanghai Masters με Χάασε!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ρόμπιν Χάασε προκρίθηκαν στη φάση των «16» του τουρνουά της Σανγκάης.

Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έπειτα από τη νικηφόρα πρεμιέρα στο μόνο του Shanghai Masters, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του και στο διπλό του τουρνουά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μαζί με τον παρτενέρ του Ρόμπιν Χάασε επικράτησαν 2-6, 6-3, 10-8 των Αμερικανών Λάμονς/Γουίθροου και πέρασαν στη φάση των «16» τη διοργάνωσης.

Μάλιστα, βρέθηκαν ένα σετ πίσω, μετά από ένα καθοριστικό break των αντιπάλων τους στο έκτο game (2-4), όμως επέστρεψαν  δυναμικά στο δεύτερο, προηγήθηκαν με 3-0, κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το τέλος και έκαναν το 1-1.

Στο σούπερ tie break βρέθηκαν  πίσω με 2-0 και 5-3,  αλλά κατάφεραν στη συνέχεια να πάρουν προβάδισμα  με 9-7, πριν «κλείσουν» τον αγώνα στο δεύτερο match point τους.

Ο Τσιτσιπάς και ο Χάασε θα παίξουν για μια θέση στην οκτάδα με τους Αυστραλούς Ντε Μινόρ/Παρσέλ, που απέκλεισαν με 6-7(3), 6-1, 11-9 τους επικεφαλής του ταμπλό Ντόντιγκ/Κράιτσεκ.

Σε ό,τι αφορά το μονό , ο Στέφανος θα αναμετρηθεί αύριο (9/10) με τον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ στη φάση των «32» της διοργάνωσης, sto τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, γύρω στις 15:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Aυτή θα είναι η 4η συνάντηση του Έλληνα τενίστα με τον Humbert, από τον οποίο έχει ηττηθεί 2 φορές (1-2).

Exit mobile version