ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Στον τελικό του Ακαπούλκο με θρίαμβο επί του Μουζέτι!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Μουζέτι με 2-0 σετ (6-1,6-3) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του τουρνουά του Ακαπούλκο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Μουζέτι με 2-0 σετ (6-1,6-3) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του τουρνουά του Ακαπούλκο!
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Λορέντζο Μουζέτι με 2-0 σετ (6-1,6-3) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του τουρνουά του Ακαπούλκο!

Αύριο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον τελικό το Νο7 του κόσμου Αλεξάντερ Ζβέρεφ περίπου στις 05:00 η ώρα Ελλάδας, διεκδικώντας τον έκτο τίτλο της καριέρας του!

Αυτός είναι ο 13ος τελικός της καριέρας του Έλληνα πρωταθλητή, που βρίσκεται στο Νο5 του κόσμου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέχισε κόντρα στον σούπερ ανερχόμενο 19χρονο Ιταλό την ξέφρενη πορεία του στο Abierto Mexicano.

Στο πρώτο σετ του αγώνα ο 22χρονος τενίστας έκανε μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ και στη συνέχεια προχώρησε αψεγάδιαστος προς το 1-0, το οποίο ήρθε άνετα με 6-1.

Στο 2ο σετ, ο Μουζέτι πήρε ιατρικό τάιμ άουτ λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, όμως μπήκε δυνατά στο κορτ και προηγήθηκε με 2-1 και 3-2. Ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής απάντησε, έκανε μπρέικ στο επόμενο γκέιμ, έφτασε στο 5-3 και έκλεισε το ματς στο σερβίς του Ιταλού μετά από τρία χαμένα ματς πόιντ.

Έτσι, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ο Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να δώσει τη μεγάλη μάχη του απέναντι στον Ζβέρεφ για τον τίτλο στο Μεξικό.

Exit mobile version