ΤΕΝΙΣ

US Open: «Φουριόζα» στον 3ο γύρο η Σάκκαρη, «καθάρισε» και τη Σινιάκοβα!

Στον τρίτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν πέρασε η Μαρία ο Σάκκαρη, η οποία κέρδισε με 2-0 σετ την Κατερίνα Σινιάκοβα. 

Επιβλητική και στο δεύτερο παιχνίδι της στο US OPEN η Μαρία Σάκκαρη, καθώς «καθάρισε» σχετικά εύκολα τη Σινιάκοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πέρασε στους 32 του μεγάλου τουρνουά.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επιβλητική και στο δεύτερο παιχνίδι της στο US OPEN η Μαρία Σάκκαρη, καθώς «καθάρισε» σχετικά εύκολα τη Σινιάκοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πέρασε στους 32 του μεγάλου τουρνουά. Αυτή ήταν η 2η νίκη της Μαρίας επί της Τσέχας σε τέσσερα παιχνίδια.

Έτσι για 3η συνεχόμενη χρονιά και για 4η στην καριέρα της η Σάκκαρη «φιγουράρει» στους «32» Αμερικανικού γκραντ σλαμ.

Στον επόμενο γύρο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα βρει και πάλι αθλήτρια από την Τσεχία, καθώς θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κβίτοβα ή Πλίσκοβα.

Οσον αφορά το ματς με τη Σινιάκοβα η Σάκκαρη αντιμετώπισε δυσκολίες μόνο στο πρώτο σετ, ενώ γενικότερα ήταν ξεκάθαρα καλύτερη από την αντίπαλό της. Γι αυτό άλλωστε «καθάρισε» το ματς σε μόλις 76 λεπτά.

Η 26χρονη Ελληνίδα ήταν δυνατή πίσω από το σερβίς της με 31/47 (20/27 και 74% το πρώτο σερβίς), την ώρα που η αντίπαλός της είχε μόλις 32/66 πίσω από τη γραμμή.

Επίσης η Μαρία ανάγκασε την αντίπαλο της σε 9 διπλά λάθη και σε 35 αβίαστα, έναντι μόλις δύο και 25 δικών της αντίστοιχα.

Exit mobile version