ΤΕΝΙΣ

US Open: Στα δύσκολα η Σάκκαρη

Μετά τον δεύτερο γύρο αρχίζουν τα ζόρια με την Πλίσκοβα
US Open: Στα δύσκολα η Σάκκαρη

Φαινομενικά η κλήρωση στον πρώτο γύρο του US Open για την Μαρία Σάκκαρη είναι εύκολη. Θα παίξει με την Άσια Μουχάμαντ που πήρε wild card από τους διοργανωτές. Είναι το Νο217 στην παγκόσμια κατάταξη και η Σάκκαρη δεν θα έχει πρόβλημα να την περάσει. Μετά όμως θα αρχίσουν να δυσκολεύουν τα πράγματα.

Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κένιν και Κούμκουμ, ενώ στον τρίτο γύρο ακολουθεί η Καρολίνα Πλίσκοβα. Την τελευταία φορά που την συνάντησε, η Πλίσκοβα επιτέθηκε στην διαιτητή του αγώνα για μια φάση στην οποία είχε δίκιο να διαμαρτύρεται, καθώς της στοίχησε το ματς στο τέλος.

Ακόμη και ξεπεράσει το εμπόδιο της Πλίσκοβα, ακολουθούν κατά σειρά, Μουγκουρούθα και Χάλεπ, στο πιο απαιτητικό ταμπλό που έβγαλε η κληρωτίδα.

Η Σερένα Γουίλιαμς έπεσε στο ίδιο ταμπλό με την αδερφή της Βίνους, όπου αν προχωρήσουν και οι δύο, θα συναντηθούν στον τρίτο γύρο. Η Σερένα θα παίξει με την Κουζνέτσοβα στον πρώτο γύρο και η Βίνους με την Λινέτ.

US Open: Η κλήρωση για Τσιτσιπά

Χάλεπ: «Την φοβόμουν, είναι τόσο μεγάλη, τόσο τεράστια…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «US Open: Στα δύσκολα η Σάκκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.