ΣΠΟΡ

To εξαιρετικό κολάζ του ΑΣ Άρης για τον Νίκο Γκάλη (pic)

Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών, Νίκος Γκάλης, έχει σήμερα (6/12) την ονομαστική του γιορτή και ο ΑΣ Άρης του ευχήθηκε.

ΑΣ Άρης για τον Νίκο Γκάλη: «Χρόνια πολλά, μέγιστε»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο κορυφαίος αθλητής του Άρη και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, ο Νίκος Γκάλης γιορτάζει σήμερα Παρασκευή (6/12).  Έτσι μετά της ΠΑΕ και ΚΑΕ και ο ΑΣ Άρης θέλησε να του ευχηθεί μέσα από μια όμορφη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών, Νίκος Γκάλης, έχει σήμερα (6/12) την ονομαστική του γιορτή και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τού εύχεται χρόνια πολλά.

Νίκο Γκάλη, σ’ ευχαριστούμε για όσα μας έχεις χαρίσει. Σ’ ευχαριστούμε που, διατηρώντας την ταπεινότητά σου, έβγαλες τον ΑΡΗ και το ελληνικό μπάσκετ έξω από τα σύνορα, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Νίκο Γκάλη, να σε έχει ο Θεός γερό. Όσα χαμόγελα χάρισες στον κόσμο του ΑΡΗ, να τα βλέπεις κάθε μέρα στα πρόσωπα τη Έλενας και της μονάκριβής σου, Στέλλας.

Χρόνια πολλά, μέγιστε», καταλήγει στον ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης για τον Νίκο Γκάλη.

Μάλιστα η «μάνα του συλλόγου» έφτιαξε και το παρακάτω εξαιρετικό κολάζ με το οποίο συνοδεύει την ανακοίνωση για τα χρόνια πολλά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version