ΣΠΟΡ

Θρίαμβος Τσιτσιπά και σπουδαία νίκη για Σάκκαρη!

Το Ελληνικό δίδυμο στο τένις νίκησε και συνεχίζει στις διοργανώσεις του Εντυπωσιακές εμφανίσεις μετά από καιρό για το ελληνικό δίδυμο στο τένις, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, να προχωρούν σε Ντουμπάι και Ακαπούλκο! Ο Τσιτσιπάς πέτυχε τεράστια νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί του Γερμανού Φίλιπ Κολσράιμπερ στο Ντουμπάι. Εχασε το πρώτο...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το Ελληνικό δίδυμο στο τένις νίκησε και συνεχίζει στις διοργανώσεις του

Εντυπωσιακές εμφανίσεις μετά από καιρό για το ελληνικό δίδυμο στο τένις, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, να προχωρούν σε Ντουμπάι και Ακαπούλκο! Ο Τσιτσιπάς πέτυχε τεράστια νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί του Γερμανού Φίλιπ Κολσράιμπερ στο Ντουμπάι. Εχασε το πρώτο σετ με 6-4 και πήρε τα άλλα δύο με 6-3, 6-4, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Μετά από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες, η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε την πρώτη της νίκη για το 2018. Η Ελληνίδα τενίστρια αγωνίζεται στο Μεξικό και κατάφερε να επικρατήσει στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Ακαπούλκο, της Λάρα Αρουαμπαρένα με 2-0 σετ (6-3, 7-6). Στον δεύτερο γύρο θα παίξει με τη Στέφανι Φέγκελε.

Στο ίδιο τουρνουά και το ταμπλό των ανδρών, ο Θανάσης Κοκκινάκης ξεκίνησε με νίκη κόντρα στον Αλεξάντερ Μπούμπλικ από το Καζακστάν με 6-4, 6-2. Το δυσάρεστο είναι πως ο Ράφαελ Ναδάλ απέσυρε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του καθώς είναι ακόμη τραυματίας.

Exit mobile version