Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του πρώτου τελικού και του break του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι και έκανε έκκληση να βρεθεί κάποιος να αγκαλιάσει την ομάδα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του πρώτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε: «Τα πολλά λάθη ήταν από το σερβίς μας.

Τις περισσότερες φορέας μας έβγαινε η τακτική μας. Το μπλοκ είναι κάτι που έχουμε δουλέψει πολύ όλον τον χρόνο. Είχαμε πολύ ενέργεια και μας βγήκε ό,τι είχαμε σχεδιάσει.

Να πούμε στους φίλους του βόλεϊ είναι ένας σπουδαίος τελικός. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο ημίχρονο. Το επόμενο ματς δεν αλλάζει κάτι για εμάς μετά από αυτή τη νίκη.

Θέλω να απευθυνθώ στους φίλους του Παναθηναϊκού. Αν αυτή την ομάδα την καμαρώνουν. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Αποχώρησε ο πρόεδρός μας. Χρειαζόμαστε βοήθεια.

Αν θέλουν αυτή η ομάδα να διαλυθεί θέλουμε η οικογένεια του Παναθηναϊκού να μας βοηθήσει. Είτε να γίνουν μέλη, είτε κάποιος επιφανής Παναθηναϊκός μέσω χορηγίας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα».