ΒΟΛΕΪ

Instagram: Νο 1 η καλλονή του Άρη Τέιλορ Άγκοστ στο ελληνικό βόλεϊ! (pics)

Η Αμερικανίδα καλλονή του Άρη,Τέιλορ Άγκοστ, διαθέτει τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram από όλες τις αθλήτριες του ελληνικού βόλεϊ!

Instagram: Νούμερο 1 η Άγκοστ του Άρη στο ελληνικό βόλεϊ!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μια πρωτιά που δεν μόνο εντύπωση δεν προκαλεί, κατέχει η εντυπωσιακή Τέιλορ Άγκοστ της γυναικείας ομάδας βόλει του Άρη. Η Αμερικανίδα καλλονή διαθέτει τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram από όλες τις αθλήτριες του ελληνικού βόλεϊ!

Κάτι «λογικό» αν αναλογιστεί κανείς την εξαιρετικά όμορφη εμφάνισης που διαθέτει. Μάλιστα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα πολλοί ήταν οι συμπατριώτες μας (όχι μόνο οι οπαδοί του Άρη) που έσπευσαν να ακολουθήσουν την Άγκοστ στη γνωστή πλατφόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Αυτή είναι η πρώτη αποστολή του Ένινγκ!

«Βάσει αριθμών είναι η πιο δημοφιλής αθλήτρια του ελληνικού πρωταθλήματος γιατί έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Έχει 63.000 ακόλουθους και η επόμενη του Ολυμπιακού έχει 23.000. Μόλις ήρθε στην Ελλάδα έγινε πανικός και απέκτησε άμεσα 5.000 ακόλουθους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης για την Άγκοστ σε συνέντευξή του.

Και πρόσθεσε: «Δένεται με την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη καθημερινά. Είναι εξαιρετική αθλήτρια, βγήκε πρώτη σκόρερ και καλύτερη υποδοχέας στο τουρνουά της Πολωνίας. Πρόκειται για ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, εξαιρετικός άνθρωπος και συμπαίκτρια».

Δείτε μερικές φωτογραφίες της από τον λογαριασμό της Άγκοστ στο Instagram:

 

Κάνε follow στο Sportime

Κάνε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version