ΒΟΛΕΪ

Ιστορική νίκη στο χιόνι για Κοτσιλιάνο – Ιωαννίδη

Το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκίνησε σήμερα στην Αυστρία
Ιστορική νίκη στο χιόνι για Κοτσιλιάνο – Ιωαννίδη

Οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Παναγιώτης Ιωαννίδης έγραψαν ιστορία καθώς έγιναν το πρώτο δίδυμο που κερδίζει αγώνα στο νεοσύστατο Snow volley, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκίνησε σήμερα στην Αυστρία. Οι δύο Έλληνες επικράτησαν των Ελβετών Ζούργκιγλιεν / Σπαρ (Νο7) με 2-0 σετ (14-12, 11-9).

Στις 14:45 θα παίξουν το δεύτερό τους παιχνίδι κόντρα στους Ιταλούς Λουπατέλι / Μέινες (Νο10) και με νίκη θα εξασφαλίσουν τη πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Αντίθετα, με ήττα ξεκίνησαν οι Πηγιάννα Μεθενίτη και Λίζα Τριανταφυλλίδη στις γυναίκες. Έχασαν με 2-1 σετ (11-9, 8-11, 6-11) από τις Λέτσε και Λιεπινλάουσκα από την Λετονία (Νο24) και στις 15:15 θα παίξουν με τις Ντοστάλοβα και Κνομπλότσοβα από τη Τσεχία (Νο1), με την πρόκριση να γίνεται πολύ δύσκολη.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, οι διοργανωτές έδωσαν την ευκαιρία σε μικρά παιδιά να ζήσουν την εμπειρία παίζοντας βόλεϊ στο χιόνι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιστορική νίκη στο χιόνι για Κοτσιλιάνο – Ιωαννίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.