Κάτοικος Νάξου η Λιάγκη


Sportime Team

Κάτοικος Νάξου η Λιάγκη


Μια ταλαντούχα παίκτρια απέκτησε ο Πανναξιακός στην προσπάθειά του να ενισχυθεί εν όψει της νέας σεζόν στην Α1 Γυναικών στο βόλεϊ. Η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε την απόκτηση της Αθανασίας Λιάγκη, η οποία υπέγραψε για μία σεζόν.

Η Λιάγκη άνηκε στην Ηλιούπολη και αγωνίζεται στην θέση της ακραίας.

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Αθανασία Λιάγκη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η 22χρονη αθλήτρια ύψους 183εκ που αγωνίζεται στη θέση της ακραίας αλλά και της διαγώνιας θα συμβάλλει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, με την παίκτρια να δηλώνει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ για την ομάδα της Νάξου. Είναι τιμή μου που θα πρωταγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να  ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».


Sportime Extras