ΒΟΛΕΪ

Κοκκινάκης: MVP της ημιτελικής φάσης

Ο διεθνής λίμπερο Μενέλαος Κοκκινάκης αναδείχτηκε αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2019-20. O Κοκκινάκης ήταν σταθερά από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στις τρεις αναμετρήσεις κόντρα στον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ και ακόμα και στον αγώνα που οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 3-2 σετ. Είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται MVP...

Κοκκινάκης- Ολυμπιακός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο διεθνής λίμπερο Μενέλαος Κοκκινάκης αναδείχτηκε αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

O Κοκκινάκης ήταν σταθερά από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στις τρεις αναμετρήσεις κόντρα στον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ και ακόμα και στον αγώνα που οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 3-2 σετ.

Είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola. Οι δύο προηγούμενες ήταν τη σεζόν 2015-16 (21η αγωνιστική) και 2012-13 (15η αγωνιστική).

Είναι η 110η φορά που παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η πέμπτη φορά εντός της σεζόν 2019-20 μετά τις διακρίσεις που απέσπασαν την 1η αγωνιστική ο Αλβανός Γκαζμέντ Χουσάι, την 3η αγωνιστική ο Ούγγρος Ρόλαντ Γκέργκι, την 7η αγωνιστική ο Θεόδωρος Βουλκίδης, την 12η αγωνιστική ο Φινλανδός Έμι Τερβαπόρτι και την 15η αγωνιστική ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Η DREAM TEAM ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ VOLLEY LEAGUE 2019-20

MVP ΒΙKOΣ COLA: Μενέλαος Κοκκινάκης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Αλέξανδρος Μπούτος (Π.Α.Ο.Κ.)

Ακραίοι: Ζίγκα Στερν (Φοίνικας ΟΝΕΧ), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Κεντρικοί: Θεόδωρος Βουλκίδης (Ολυμιακός Σ.Φ.Π.), Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Exit mobile version