ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός – Νέα «βόμβα»: Έκλεισε και τον Πρωτοψάλτη!

Τις δυνατές μεταγραφικές του κινήσεις συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συμφώνησε με τον Θανάση Πρωτοψάλτη, κάνοντας ακόμα μία προσθήκη από το πάνω... ράφι.

Θανάσης Πρωτοψάλτης Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Νέο μεταγραφικό «μπαμ» έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ντύνει ξανά στα Πράσινα τον Θανάση Πρωτοψάλτη.

Τις δυνατές μεταγραφικές του κινήσεις συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συμφώνησε με τον Θανάση Πρωτοψάλτη, κάνοντας ακόμα μία προσθήκη από το πάνω… ράφι.

Ο Σωτήρης Πανταλέων που ανέλαβε διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου κατάφερε με ταχύτατες κινήσεις να «κλείσει» τον διεθνή ακραίο, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου, ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο πετοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα (28/4) το συμβόλαιό του στο Βραχάτι όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας.

Έτσι, ο 28χρονος επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε, παρά το γεγονός πως είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του από μεγάλες ομάδες, μεταξύ αυτών και του ΠΑΟΚ, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του ήταν ιδιαίτερα μεγάλες.

Η απόκτησή του έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλων πανίσχυρων μεταγραφών, όπως είναι του Βαν Ντε Ντρις από τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του και ο Λούκας Ρανγκέλ.

Η καριέρα του Πρωτοψάλτη:

2011-2013 Παναθηναϊκός

2013-2014 ΑΟΠ Κηφισιάς

2014-2015 Παναθηναϊκός

2015-2016 Narbronne

2016-2019 Friendrishafen

2019-2020 Cerrad Czarni Radom

2020 – 2021 Φοίνικας Σύρου

Διακρίσεις: Ο Αθανάσιος Πρωτοψάλτης το 2017 αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης στο Γερμανικό Super Cup. Λιγκ Καπ με τον Φοίνικα Σύρου 2020-21.

Καλμαζίδης: Ο προπονητής που αναγέννησε και εκτόξευσε τον ΠΑΟΚ επιστρέφει!

Survivor spoiler διαρροή 28/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Exit mobile version