ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ: «Θα πάει ο τίτλος «δώρο» στον Πειραιά;»

Αιχμές κατά της Ελπίδας Αμπελοκήπων, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο, αφήνει ο ΠΑΟΚ ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του ΔΣ της Volley League. Ο ΠΑΟΚ πέταξε τα βέλη του κατά της Ελπίδας Αμπελοκήπων, αλλά και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σχετικά με τη στάση που θα κρατήσουν και το γεγονός πως από τη δική τους ψήφο θα...

ΠΑΟΚ βόλεϊ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αιχμές κατά της Ελπίδας Αμπελοκήπων, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο, αφήνει ο ΠΑΟΚ ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του ΔΣ της Volley League.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε τα βέλη του κατά της Ελπίδας Αμπελοκήπων, αλλά και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σχετικά με τη στάση που θα κρατήσουν και το γεγονός πως από τη δική τους ψήφο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Volley League: Πέντε ώρες συνεδρίαση, καμία απόφαση για συνέχιση ή ανάδειξη πρωταθλητή!

Παράλληλα, τονίζουν πως τόσο ο Δικέφαλος, όσο και ο Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου, κράτησε ψηλά τη σημαία του βόλεϊ.

«Από τους Αμπελόκηπους στον… Πειραιά, μια κούπα δρόμος! Στη δεύτερη ψηφοφορία, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, τελικά ο τίτλος θα πάει “δώρο” στον Πειραιά; Και αν θα πάει στον Πειραιά, τι δρόμο θα ακολουθήσει;

Η διαδρομή θα περιλαμβάνει τελικά στάση στους Αμπελόκηπους; Στάση στην Αλεξανδρούπολη; Για την Αγ. Δημητρίου το θεωρούμε δεδομένο!

Ως γνωστόν στην πρώτη ψηφοφορία, τη σημαία του βόλεϊ κράτησαν ψηλά ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου.

Ες αύριον τα σπουδαία!», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Exit mobile version