ΒΟΛΕΪ

Πένυ και Κωνσταντίνα θυμήθηκαν το πρωτάθλημα του 2017 στον Άγιο Νικόλαο

Με διαφορετικές συμπαίκτριες πλέον, διεκδικούν την πρωτιά
Πένυ και Κωνσταντίνα θυμήθηκαν το πρωτάθλημα του 2017 στον Άγιο Νικόλαο

Πένυ Καραγκούνη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου το 2017 κατέκτησαν στον Άγιο Νικόλαο το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Για την Πένυ ήταν ο τρίτος της τίτλος, ενώ για την Κωνσταντίνα ο πρώτος.

Οι δύο αθλήτριες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είχαν κοινή πορεία και η καθεμία πήρε τον δικό της δρόμο, με κοινό στόχο όμως την κατάκτηση της κορυφής.

Καραγκούνη και Τσοπούλου μίλησαν στο volleyball.gr για την περυσινή τους εμπειρία στην πόλη της Κρήτης και αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στο μέρος που πανηγύρισα το 2017 το τρίτο μου πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα ωραίο τουρνουά σε μία πολύ όμορφη τοποθεσία.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία είχαν κάνει καταπληκτική δουλειά πέρυσι και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό και φέτος.

Οι διοργανώσεις φέτος έχουν ανέβει επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και γι’ αυτό η ανταπόκριση των αθλητών και του κόσμου είναι μεγαλύτερη. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και το προπονητικό τιμ.

Στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την πρώτη θέση. Θεωρώ πως ο απολογισμός για τη δουλειά που κάνει ο καθένας γίνεται στο τέλος, όπου όλοι μας παίρνουμε εκείνο που μας αναλογεί», δήλωσε η Πένυ Καραγκούνη.

H Κωνσταντίνα Τσοπούλου είπε, από την πλευρά της: «Ως περυσινή πρωταθλήτρια μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να ανεβαίνεις στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Το αίσθημα της ικανοποίησης βλέποντας πως οι κόποι σου ανταμείβονται και τους στόχους σου να υλοποιούνται είναι υπέροχο.

Ωστόσο, πέρυσι δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα και ανυπομονώ φέτος να αγωνιστώ μαζί με την Δήμητρα, να χαρούμε το κάθε παιχνίδι όπως κάνουμε πάντα. Θα παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πένυ και Κωνσταντίνα θυμήθηκαν το πρωτάθλημα του 2017 στον Άγιο Νικόλαο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.