ΒΟΛΕΪ

Στον αέρα τα πλέι οφ της VolleyLeague!

Ο Παμβοχαϊκός και η Νίκη Αιγινίου βάζουν… φρένο στην έναρξη των πλέι οφ της VolleyLeague! Ο πρώτος που κατέλαβε την 8η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η Nίκη Αιγινίου, η οποία κατετάγη 9η θέση αναμένεται να καταθέσουν ενστάσεις τη Δευτέρα (26/3), καθώς υποστηρίζουν ότι ήταν αντικανονική η συμμετοχή του Νίκου Παπαγγελόπουλου στον αγώνα...

Χαρδαλιάς: Νέο λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό φέρνουν τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού που ανακοίνωσε ο υφυπουργός.
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παμβοχαϊκός και η Νίκη Αιγινίου βάζουν… φρένο στην έναρξη των πλέι οφ της VolleyLeague!

Ο πρώτος που κατέλαβε την 8η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η Nίκη Αιγινίου, η οποία κατετάγη 9η θέση αναμένεται να καταθέσουν ενστάσεις τη Δευτέρα (26/3), καθώς υποστηρίζουν ότι ήταν αντικανονική η συμμετοχή του Νίκου Παπαγγελόπουλου στον αγώνα Κηφισιά-Ηρακλής.

Ο κεντρικός είχε αποβληθεί από τη συνέχεια του αγώνα της Νίκης με την Κηφισιά και τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με πρόστιμο. Η ποινή του στηρίχθηκε σε άρθρο που αναφέρει αποβολή αθλητή από το σετ κι όχι σε αποκλεισμό του από τον αγώνα.

Οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένες να οδηγήσουν την υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ και να «παγώσει» η έναρξη των πλέι οφ.

Exit mobile version