ΒΟΛΕΪ

Στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Ψάρρας

Ο έμπειρος τεχνικός του βόλεϊ θα καθοδηγήσει την ομάδα στην νέα σεζόν
Στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Ψάρρας

Μετά την αλλαγή σχεδιασμού στον Ηρακλή Χαλκίδας, η ομάδα ήταν σε αναζήτηση προπονητή. Μετά την φυγή Γκολίτση, έψαχναν για την καλύτερη δυνατή λύση και κατέληξαν στην επιλογή του Σάκη Ψάρρα.

Ο πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας ακολουθεί προπονητική καριέρα τα τελευταία χρόνια και μετά την διάλυση του Εθνικού Πειραιά, κατέληξε σε συμφωνία με την ομάδα της Χαλκίδας.

«Ξεκινάμε την νέα αυτή συνεργασία με τον Ηρακλή Χαλκίδας, έχοντας ένα όραμα. Να κάνουμε την ομάδα του βόλεϊ, την ομάδα όλης της πόλης. Θα χρειαστεί πολύ υπομονή, δουλειά και προσήλωση για να τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες προοπτικές, αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Για μένα, όπως και για την ομάδα, ανοίγει ένας νέος κύκλος και όπως έχω διαπιστώσει, η φιλοδοξία μας ταυτίζεται. Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια και για τους αγωνιστικούς στόχους», ανέφερε ο Ψάρρας στις πρώτες του δηλώσεις.

Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων βόλεϊ

Ράπτης… πενταετίας στον Παναθηναϊκό

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.