ΒΟΛΕΪ

Volley League: Ματς με ξεκάθαρα φαβορί – Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Volley League

ΠΑΟΚ ΑΟΝΣ Μίλων Volley League
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Volley league με αναμετρήσεις που έχουν ξεκάθαρο φαβορί την 8η αγωνιστική.

Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Volley League σήμερα (6/2) με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΑΟΝΣ Μίλων που θα διεξαχθεί στις 17:00.

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί και θα…κλείσει με τρεις αναμετρήσεις την Κυριακή (7/2), με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (16:30), τον Ολυμπιακός να φιλοξενεί την Κηφισιά (17:00) και τον ΑΠΣ Φίλιππο να υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου.

Αναλυτικά…

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Πυλαία, PAOK Sports Arena 17:00 (Live Streaming): Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ηράκλειο, Λίντο, 16:30 (Live Streaming): Ο.Φ.Η. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη, 17:00 (ERT Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Βέροια, Δ.Βικέλας, 18.00 (Live Streaming): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας – Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΠ, κ. Ταρνατώρος, σε δηλώσεις που έκανε σημείωσε πως έχει παρθεί απόφαση να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.

«Όσον αφορά τα play out, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνουν. Θα εξαρτηθεί βέβαια και το θέμα με τις Preleague, άρα δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα. Αυτό είναι το σκεπτικό ,αυτήν την απόφαση έχουμε πάρει στο Διοικητικό Συμβούλιο και θεωρώ ότι είναι η πιο λογική απόφαση για την φετινή χρονιά, διότι είναι ομάδες πάρα πολύ καλές δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή αλλά περιθώρια.

Το πρωτάθλημα γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και θεωρώ ότι είναι πολύ σωστή αυτή η απόφαση, ώστε ειδικά φέτος να μην πέσει καμία ομάδα. Αυτήν την στιγμή διάγω τον ενδέκατο χρόνο στην προεδρία της ΕΣΑΠ. Αυτό το οποίο έχω πει και στις ομάδες και σε όλους, είναι ότι πρέπει πλέον να βρεθούν καινούργιοι παράγοντες νέα παιδιά να μπούνε στον χώρο μας, να μας αντικαταστήσουν να γίνουν καλύτεροι και από μας, για να προχωρήσει το βόλεϊ, το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε εδώ και χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυγενάκης: «Πολύ μικρή θετικότητα στον αθλητισμό δείχνουν τα εβδομαδιαία τεστ»

Volley league γυναικών: Επανέναρξη στις 6 Φεβρουαρίου

Exit mobile version