SPORTIME BET

Γερ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα στους Γερμανούς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Προβλέψεις και προγνωστικά για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα αυτά των Σάλκε – Πόρτο και Μπριζ – Ντόρτμουντ από τον Γεράσιμο Μανωλίδη.
Γερ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα στους Γερμανούς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινάει μια διοργάνωση στην οποία το ποντάρισμα μοιάζει αναπόφευκτο. Το Τσάμπιονς Λιγκ θα το δεις, όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Είναι κάτι διαφορετικό, κάτι αλλιώτικο. Δεδομένα, λοιπόν, οι προβλέψεις και το ποντάρισμα στους αγώνες τις κορυφαίες διασυλλογικής διοργάνωσης έρχεται να μας χτυπήσει την πόρτα.

Ελπίδα να συνεχίσουμε με την κεκτημένη ταχύτητα του περασμένου Σαββατοκύριακου. Μετά το «6Χ6» του περασμένου Σαββάτου και το απόλυτο της Κυριακής που ακολούθησε (θυμηθείτε εδώ) να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Ματσάρες έχει, με το καλημέρα μάλιστα. Λίβερπουλ – Παρί ΣΖ, Ιντερ – Τότεναμ. Σημαντικές αναμετρήσεις, δύσκολο να προβλέψεις το τελικό αποτέλεσμα. Μία αρχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πως αυτά τα ματς είναι διαφορετικά από εκείνα των εγχώριων πρωταθλημάτων. Δεν έχει σημασία δηλαδή, τόσο τουλάχιστον, η κατάσταση στην οποία βρίσκονται εκεί οι ομάδες. Η βαθμολογική, η αγωνιστική κατάσταση ασφαλώς και μπαίνει στη συζήτηση.

Έμειναν εκτός

Αδικείται από τις αποδόσεις η Ιντερ, κι ας είναι αρκετή αναποτελεσματική ως τώρα στη Serie A. Οι απουσίες της Τότεναμ στην άμυνα (Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ), αυτή του Γιορίς και φυσικά του Ντέλε Αλι αποδυναμώνουν πολύ τους Λονδρέζους. Η αξία στον άσο είναι, όμως στην τελική διαλογή μένει εκτός.

Στο έτερο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, το διπλό της Παρί προκαλεί στις αποδόσεις που το συναντάμε. Άγνωστο κιόλας το πόσες αλλαγές θα κάνει ο Κλοπ στη Λίβερπουλ, το μυαλό εκεί είναι στο να κατακτηθεί το πρωτάθλημα, τη στιγμή μάλιστα που οι Παριζιάνοι έχουν πιο… χαλαρά παιχνίδια στην πλάτη τους μέχρι στιγμής.

Επιλογές

Σημείο της ημέρας δεν μπορεί να είναι άλλο από την Ντόρτμουντ. Σε όμιλο με Ατλέτικο και Μονακό, το διπλό στην έδρα της Μπριζ είναι απαραίτητο. Έχει δείξει δυσκολίες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ως τώρα η Μπορούσια, ωστόσο θα βάλει τον εαυτό της σε πολύ δύσκολη θέση αν δεν πάρει τους τρεις βαθμούς. Συνολικά, η Ντόρτμουντ δείχνει αρκετά ισχυρή. Ενδυναμωμένη σε όλες τις γραμμές.

Με τον Αλκάθερ εκτός δράσης, ο μόνος ενδοιασμός είναι η επιθετική γραμμή. Ο Φίλιπ παίζει κατά συνθήκη 9άρι. Στις κλειστές άμυνες υπάρχει θέμα, όμως οι πρωταθλητές Βελγίου δεν παίζουν «μαζεμένα». Θα βρει χώρους η Μπορούσια, άρα και τα γκολ για να κερδίσει. Προκειμένου να τσιμπήσει η απόδοση προς τα πάνω, πάμε με το συνδυαστικό 2 + over 1,5.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Στο παιχνίδι μας θα μπει και η έτερη γερμανική ομάδα. Ουκ ολίγες φορές έχουμε αναφέρει πως η φετινή σεζόν θα είναι πολύ πολύ δύσκολη για την Σάλκε. Την έχουν πάρει χαμπάρι οι αντίπαλοί της στην Μπουντεσλίγκα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως, το σχήμα με τρεις στόπερ και γρήγορες αντεπιθέσεις θα της ταιριάξει καλύτερα. Ειδικά στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο. Ούτε οι «δράκοι» είναι σε καλό φεγγάρι. Βέβαια, δεν έχουν μόνο ήττες, όμως οι «βασιλικοί μπλε», αλλά… Αντίδραση περιμένουμε από τους γηπεδούχους. Περιμέναμε πιο χαμηλά τον άσο, από τη στιγμή που δίνεται αρκετά ψηλά παίζεται με τη μορφή 1 DNB.

Βασική επιλογή   
ΜΠΡΙΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  2 + OVER 1,5         1,90

Μονό
ΣΑΛΚΕ – ΠΟΡΤΟ    1 DNB          1,85

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αλέξανδρος Χρηστάκος: Παιχνίδι με τα γκολ στο «Άνφιλντ»


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γερ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα στους Γερμανούς στο Τσάμπιονς Λιγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…