SPORTIME BET

Άγγελος Ρουχωτάς: Τα μωρά της Ντόρτμουντ μπορούν

Η Ντόρτμουντ έχει μπει στη νέα εποχή, παίζει μπαλάρα και θα επιβεβαιώσει πως επέστρεψε για τα καλά με διπλό στο Λεβερκούζεν
Άγγελος Ρουχωτάς: Τα μωρά της Ντόρτμουντ μπορούν

Αυτή η Ντόρτμουντ είχε λείψει τόσο. Που μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ», που επιτίθεται κατά κύματα και έχει τόσους και τόσους τρόπους ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Για τη Νυρεμβέργη βέβαια πήγαν όλα στραβά στην «εφτάρα» από τους Βεστφαλούς, όμως ο Φαβρ έδειξε πως μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ανεξαρτήτως ηλικιών. Αρκεί η ποιότητα των παικτών. Τέσσερις από τους 11 του 7-0 της Τετάρτης, ήταν κάτω των 20 ετών! Το μέλλον της Ντόρτμουντ μπορεί να είναι μόνο καλύτερο. Ισως είναι πρόωρο, όμως στη Γερμανία έχουν ξεκινήσει από τώρα την κουβέντα για το αν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Μπάγερν.

Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» κινούνται σε παρόμοια λογική με τη Ντόρτμουντ, με πολλούς νέους παίκτες και προέρχονται από δύο σερί νίκες. Εντούτοις είναι ζήτημα το αν μπορούν να έχουν την περσινή διάρκεια.

Αντιθέτως με την ψυχολογία που έχει η Ντόρτμουντ, είναι ικανή για το σημαντικό διπλό. Εξάλλου ζήτημα κούρασης δεν τίθεται, αφού ο Φαβρ άφησε εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική τους Νταούντ, Βολφ, Πίστσεκ και τον τιμωρημένο Ντιαλό, που επιστρέφει.

Δεν έχει πιο κάτω για τη Σάλκε

Μηδέν στα έξι δεν έχει κάνει ποτέ στην ιστορία της η Σάλκε και η Μάιντς δεν είναι αντίπαλος που θα την υποχρεώσει σε… ιστορικό χαμηλό. Η ψυχολογία των «βασιλικών μπλε» είναι στο ναδίρ, όμως έστω και δύσκολα θα κερδίσουν.

Η υποχρέωση της Άιντραχτ 

Το Αννόβερο δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν και θα έχει πρόβλημα αν δεν βρει άμεσα βαθμούς. Δύσκολη αποστολή πάντως στη Φρανκφούρτη, αφού η Αϊντραχτ έχει υψηλές βλέψεις. Ασος σε δελεαστική απόδοση, με τους “αετούς” να καίγονται, αφού δεν θέλουν να μείνουν ακόμα πιο πίσω στη βαθμολογία.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 
1584  ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ        2        2,45
ΔΥΑΔΑ

2099  ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΑΝΝΟΒΕΡΟ   1        1,85

1478  ΣΑΛΚΕ – ΜΑΪΝΤΣ 1        1,55

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγγελος Ρουχωτάς: Τα μωρά της Ντόρτμουντ μπορούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.