SPORTIME BET

Έξοδος κινδύνου για τη Λίβερπουλ

Η Άρσεναλ είναι αήττητη 8 αγωνιστικές και απειλεί να την ρίξει από την κορυφή.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Έξι συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για το μεγάλο ντέρμπι της Premier League.

Η Λίβερπουλ οδηγεί την κούρσα στην Premier League, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι και παραμένει αήττητη με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Αύριο, στις 19:30, στο «Emirates Stadium», αντιμετωπίζει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η Άρσεναλ συμπλήρωσε 8 αγωνιστικές αήττητη και μετά από 7 συνεχόμενες νίκες έφερε την πρώτη της ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, 4 πόντους πίσω από τη Λίβερπουλ.

Θα καταφέρει η Λίβερπουλ να παραμείνει στην πρώτη θέση και να διατηρήσει το αήττητο ή θα την ρίξει η Άρσεναλ από την κορυφή .

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ για το μεγάλο ντέρμπι της Premier League Άρσεναλ-Λίβερπουλ. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και στα ακόλουθα έξι συνδυαστικά στοιχήματα:

Έξι συνδυαστικά στοιχήματα για το ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Super League, ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 19:00, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην τρίτη θέση, μαζί με την ΑΕΚ, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, 6 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει 4 βαθμούς λιγότερους από τον Ολυμπιακό και είναι έβδομος μαζί με τον Παναιτωλικό.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και για το ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός τα ακόλουθα έξι συνδυαστικά στοιχήματα:

Στα δύο ντέρμπι της Premier League και της Super league και σε όλα τα ματς, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

Exit mobile version