SPORTIME BET

Οι μάχες του Champions League με 650+ αγορές και 0% γκανιότα*

Επιστρέφουν στην δράση τα αστέρια του Champions League έπειτα από τη διακοπή των Εθνικών, με την διεξαγωγή της κρίσιμης 3ης αγωνιστικής!

Οι μάχες του Champions League με 650+ αγορές και 0% γκανιότα*
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Champions League: Στο Μιλάνο, Ίντερ και Μπαρτσελόνα θα κονταροχτυπηθούν, σ’ ένα ματς που κόβει την ανάσα για τον 3ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες με 3 βαθμούς βαδίζουν χέρι-χέρι στην βαθμολογία, κάτι που σημαίνει ότι νικητής θα πάρει αυτομάτως προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι «νερατζούρι» τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζουν με… καζάνι που βράζει, αφού η εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα (1-2), έσπρωξε την ομάδα στην 9η θέση της βαθμολογίας στη Serie A. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αναζητεί λύσεις και οι απουσίες των Ντε Φράι, Μπρόζοβιτς και Λουκάκου του χάλασαν τη χημεία σε όλες τις γραμμές. Οι δύο σερί ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα με παθητικό 5 γκολ και ενεργητικό μόλις 2, αποδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος.

Η Μπαρτσελόνα φιλοδοξεί μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» να ρεφάρει την ήττα (2-0) από την Μπάγερν στο Μόναχο. Οι Καταλανοί στη La Liga είναι αήττητοι (6-1-0) και με το διπλό στη Μαγιόρκα (1-0) ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, για πρώτη φορά μετά από δυόμιση χρόνια. Ο Τσάβι επιθετικά έχει βρει τις λύσεις που έψαχνε στο πρόσωπο του Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, ο οποίος σε 9 παιχνίδια μετράει ήδη 12 γκολ (τα 3 στο Champions League). Το ματς για τον «Λέβα» είναι ιδιαίτερο, αφού ο Πολωνός δεν έχει σκοράρει ποτέ κόντρα στην Ίντερ!

Ιντερ – Μπαρτσελόνα 1:4.10 Χ:3.95 2:1.84

Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται Λίβερπουλ και Ρέιντζερς στο Άνφιλντ. Οι «reds» με 3 βαθμούς στον 1ο όμιλο φιλοδοξούν να επιβεβαιώσουν το τίτλο του φαβορί και να σταματήσουν την δριμεία κριτική που δέχονται. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το Σάββατο σκόνταψε και απέναντι στην Μπράιτον (3-3), με τα αμυντικά κενά να είναι τεράστια. Πλέον, βρίσκεται στην 9η θέση (2-4-1) της Premier League, 11 πόντους μακριά από την κορυφή.

Η Ρέιντζερς με δύο ήττες στο γκρουπ αναζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα για να  μπει στο κόλπο, έστω και της 3ης θέσης. Οι παίκτες του Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ έχουν δεχθεί 7 γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές και αναζητούν επανεκκίνηση σε μία βρετανική μάχη, που πάντα έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα!

Λίβερπουλ – Ρέιντζερς 1:1.20 Χ:7.70 2:17.00

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες του Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Exit mobile version