SPORTIME BET

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Φουλ δράση με τη Novibet και στην Premier League!

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τι να πει κανείς για την φετινή Premier League; Στην κορυφή της βαθμολογίας επικρατεί συνωστισμός και οι ομάδες που αμφισβητούν την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι έχουν αυξηθεί.

Οι «πολίτες» υποδέχονται την Κυριακή (18:30) την Τότεναμ και οι δύο ομάδες μας υπόσχονται μια νέα ποδοσφαιρική παράσταση. Οι προϋποθέσεις είναι ιδανικές.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι για 3ο σερί ντέρμπι δεν θα πανηγυρίσει νίκη, αφού στην Premier League προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με Τσέλσι (4-4) και Λίβερπουλ (1-1).

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε την ομάδα του να δέχεται 5 γκολ σε δύο κορυφαία ματς στην Αγγλία και παράλληλα να πέφτει από την κορυφή της βαθμολογίας (-1 από την Άρσεναλ). Ωστόσο, την Τρίτη στο Champions League η Σίτι με τη Λειψία επανεμφάνισε στο δεύτερο μέρος το καλό της πρόσωπο, πέτυχε νίκη με ανατροπή (3-2) και «σφράγισε» την πρωτιά στον όμιλο. Πρωταγωνιστής ήταν ο συνήθης ύποπτος Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 19 γκολ σε 20 συμμετοχές και είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League με 14 τέρματα.

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 1:1.33 Χ:5.70 2:8.10

Στην Τότεναμ οι τρεις σερί ήττες από Τσέλσι (4-1), Γουλβς (2-1) και Άστον Βίλα (1-2) έφεραν τους Λονδρέζους στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής, Άγγελος Ποστέκογλου, καλείται να διαχειριστεί την πρώτη αγωνιστική κρίση της φετινής σεζόν και περιμένει απαντήσεις από τους παίκτες του στην έδρα των πρωταθλητών. Ο ίδιος πρέπει να βγάλει και άσους από το μανίκι του, αφού στη λίστα με τις σημαντικές απουσίες των Ρομέρο, Φαν ντε Βεν, Μάντισον, Σόλομον, Πέρισιτς, Ριτσάρλισον προστέθηκε και ο Μπεντανκούρ.

Στην Premier League οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 52 φορές. Η Σίτι μετράει 17 νίκες, η Τότεναμ 28 και 11 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία. Από τη σεζόν 19/20 στο «Etihad Stadium» ο απολογισμός για την Μάντσεστερ κόντρα στα «Σπιρούνια» είναι δύο νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Exit mobile version