SPORTIME BET

Μπουντεσλίγκα Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Αξία στην κόντρα της Αϊντραχτ

Με το ματς Αϊντραχτ – Φορτούνα Ντίσελντορφ και ένα ακόμα από την Τσβάιτελιγκα καταπιάνεται ο Γεράσιμος Μανωλίδης.

Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παρότι η σεζόν έχει ξεκινήσει με μπόλικες επιτυχίες και σίγουρα θετικό πρόσημο στα πονταρίσματά μας, ο τρόπος με τον οποίο πήγαμε στη διακοπή… πόνεσε. Το πρώτο απόλυτο μηδενικό, σε τρεις αναμετρήσεις. Άδειασε το κεφάλι κι απόψε Μπουντεσλίγκα και Τσβάιτελιγκα είναι και πάλι στις επάλξεις.

Στο παιχνίδι της Αϊντραχτ με την Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν περιμέναμε τόσο χαμηλά την απόδοση της ομάδας του Φρανκφούρτης. Καμία αντίρρηση πως πρόκειται για ένα ποιοτικότερο και εν γένει καλύτερο σύνολο, όμως μη γελιέστε. Δεν παίζει και πολύ διαφορετικό ποδόσφαιρο από τη Φορτούνα. Άμυνα, κλείνει χώρους καλά και… χτυπάει με μακρινές μπαλιές σε κάθε ευκαιρία.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Την έχει ωφελήσει ως τώρα, δεν λέμε, καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα –ακόμα καλύτερη στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτά τα ματς με ομάδες που θα της δώσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όπως με τη Φορτούνα, δυσκολεύεται. Μια σημαντική ποιοτική διαφορά είναι ο Ρέμπιτς. Απουσιάζει όμως για τους «αετούς». Η πληρωμένη διπλή στο Χ2 να τιμάται τόσο παραπάνω, αξίζει το ρίσκο της επιλογής.

Τσβάιτελιγκα

Από εκεί και πέρα στην Τσβάιτελιγκα το παιχνίδι της Σαντχάουζεν κόντρα στην Ινγκολσταντ πρέπει να μπει στην άκρη. Νέος προπονητής στην πρώτη θα μου πείτε, κάτι που συνήθως σημαίνει αποτέλεσμα, όμως και η Ινγκολσταντ νέο προπονητή έχει εδώ και τρεις αγωνιστικές και βαθμό δεν έχει σταυρώσει. Μακριά.

Σε αυτό της Ντιναμό Δρέσδης κόντρα στην Αουε παίζεται το g/g. Οι «κιτρινόμαυροι» στερούνται τα 2/4 της άμυνάς τους, οι «βιολέτες» είναι… μανούλες στο να κάνουν ζημιές, επομένως πάμε στο ένα γκολ για κάθε ομάδα.

Μονό
ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ       Χ2      2,05

Συμπλήρωμα
ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΑΟΥΕ      G/G    1,83

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Exit mobile version