SPORTIME BET

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ 28/4: Λακιώτης: Γιουνάιτεντ!

Η μία σφαλιάρα μετά την άλλη για τη Γιουνάιτεντ. Πρώτα η τεσσάρα από την Εβερτον και στη συνέχεια η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».

Συντάκτης: Θάνος Λακιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ 28/4: Η μία σφαλιάρα μετά την άλλη για τη Γιουνάιτεντ. Πρώτα η τεσσάρα από την Εβερτον και στη συνέχεια η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Αν και η δεύτερη δεν πείραξε και τόσο τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι δεν θέλουν με τίποτα το πρωτάθλημα να καταλήξει στη Λίβερπουλ.

Ομως, δύο σερί ηχηρές «σφαλιάρες» πάνε πολύ για τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και τους παίκτες του. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ακόμη δίνουν μάχη για την είσοδο στην πρώτη τετράδα και ο λόγος που είναι ακόμη ζωντανοί, είναι επειδή οι διώκτες της επίσης στραβοπατούν. Η μία εκ των διεκδικητών της τετράδας είναι η Τσέλσι, την οποία η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «μπλε» είχαν θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στη Μπέρνλι, όμως κατάφεραν και γκέλαραν μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται από το 24’.

Αμφότερες ομάδες βρίσκονται σε κακή κατάσταση, παρόλα αυτά και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη. Αν ποντάρουμε σε κάποια για να κερδίσει, αυτή είναι η Γιουνάιτεντ, η οποία έχει πληγωμένο τον εγωισμό της και χρειάζεται να ξεσπάσει.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ 28/4

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

925  ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ            2,65


Δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές
και μάθετε τα πάντα για το στοίχημα στο Betarades.gr

ΜΟΝΟ

724  ΛΕΣΤΕΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ  1       2,60

Η Αρσεναλ είναι σε κακό φεγγάρι. Το έδειξε και με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά και με τη Γουλβς, από τις οποίες έχασε με 3-2 και 3-1 αντίστοιχα. Η Λέστερ το παλεύει για την έβδομη θέση και ξέρει ότι έχει ελπίδες, καθώς οι «κανονιέρηδες» είναι κακοί εκτός έδρας.

 

ΜΟΝΟ

755  ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ    4-6 ΓΚΟΛ  2,15

Μετά τη νίκη της μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Σίτι είναι ξανά στην πρώτη θέση. Οι «πολίτες» θέλουν ακόμη τρεις νίκες για να πάρουν τον τίτλο και θέλουν να ξεκινήσουν από το «Τερφ Μουρ», στο οποίο περιμένουμε να μπουν πολλά γκολ.

 

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ 28/4

Exit mobile version