SPORTIME BET

Στοίχημα μπάσκετ 6/12: Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα οι βασικές επιλογές

Στοίχημα μπάσκετ 6/12: Έχουμε ντέρμπι. Και λίγες επιλογές. Ο Παναθηναϊκός θα ανταμώσει με τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο. Το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο και η κερκίδα δεν θα είναι ήρεμη. Αυτός είναι ένας παράγοντας που θα μετρήσει. Υπέρ ή κατά του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Πιτίνο έχει την καλύτερη...

Στοίχημα μπάσκετ 6/12: Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα οι βασικές επιλογές
Συντάκτης: Μιχάλης Γκιουλένογλου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στοίχημα μπάσκετ 6/12: Έχουμε ντέρμπι. Και λίγες επιλογές. Ο Παναθηναϊκός θα ανταμώσει με τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο. Το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο και η κερκίδα δεν θα είναι ήρεμη.

Αυτός είναι ένας παράγοντας που θα μετρήσει. Υπέρ ή κατά του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Πιτίνο έχει την καλύτερη επίθεση της Euroleague. Και δεν πρέπει να λησμονούμε πως ο Ολυμπιακός των εκτός έδρας αγώνων έχει σκαμπανεβάσματα.

Προέρχεται από δύο σερί νίκες, με την πρώτη να επιτυγχάνεται στο Βερολίνο.

Το όριο των 8.5 πόντων που προσφέρει ο ΟΠΑΠ είναι… πονηρό. Με κάνει, ωστόσο, να επιλέξω τον άσο. Νίκη του Παναθηναϊκού με τουλάχιστον 9 πόντους. Το στηρίζω στην έδρα, στην επίθεση του Παναθηναϊκού και στις λύσεις που έχει.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά και η παρουσία του Ρικ Πιτίνο με οδηγεί εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το «αιώνιο» ντέρμπι επιστρέφει

Θα μείνουμε στην Euroleague. Θα πάμε στα περίχωρα της Μόσχας. Χίμκι εναντίον Μπαρτσελόνα. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μπάρτσα διασύρθηκε εντός έδρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το ρόστερ της παραείναι καλό για να επαναληφθεί.

Περιμένω αντίδραση, απέναντι σε μια καλή ομάδα, η οποία ωστόσο έχει… κουμπιά.

Που αν τα κλείσεις, νίκησες. Περιμένω ότι η Μπαρτσελόνα θα το κάνει. Χώρια που δεν θέλει να χάσει και άλλη επαφή με την κορυφή. Λογικά περιμένουμε και μπόλικους πόντους, με δεδομένο ότι το line που δίνει ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στους 170.5 πόντους.

Στην Α1 έχουμε ένα καλό ματσάκι στη Λάρισα. Η ομώνυμη ομάδα απέναντι στο Ρέθυμνο. Οι Κρητικοί εντός έδρας έχουν νικήσει την ΑΕΚ και τον Προμηθέα, αλλά εκτός έδρας χάνει τα… αυγά και τα πασχάλια. Η Λάρισα έχει βγάλει ένα ζόρικο πρόγραμμα με απολογισμό 2-7. Είναι ντέρμπι. Με τον Μπράντον Ρας να κάνει το ντεμπούτο με τους Λαρισαίους.

Θα πάμε με τον «άσο», αφού η Λάρισα, παρά τις ήττες, δείχνει βελτίωση. Ήρθε η ώρα να την εξαργυρώσει. «Άσος» με +4.5 πόντους.

Οι προτάσεις

  1. Euroleague Χίμκι – Μπαρτσελόνα 2, με χάντικαπ 2.5 πόντους
  2. Euroleague Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1, με χάντικαπ 8.5 πόντους

-.      Α1       Λάρισα – Ρέθυμνο 1, με χάντικαπ 4,5 πόντων, 1.88 pamestoixima.gr

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version