Στοίχημα – Προγνωστικά: Με τη φόρα του Παναθηναϊκού

Ένα παιχνίδι έχει η Super League 1 την Κυριακή (9/1) και το Sportime καταθέτει τις προτάσεις του

Στοίχημα – Προγνωστικά: Με ένα παιχνίδι συνεχίζεται η Super League 1 ένεκα των πολλών αναβολών. Βόλος και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο Πανθεσσαλικό λίγες μέρες μετά το παιχνίδι τους για το Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα αρκούν για να πειστεί κανείς πως το «τριφύλλι» βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πέντε νίκες μετράει στους έξι τελευταίους αγώνες του στο πρωτάθλημα. Πέρα από αυτό, όμως, είναι και η εικόνα του. Ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε αμυντικά, βρήκε ισορροπία στον χώρο του κέντρου και νέους πρωταγωνιστές.

Απέναντί του έχει μία ομάδα με εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και πέντε ήττες στα τελευταία έξι. Δεν είναι καλά οι Θεσσαλοί. Αντιμετωπίζουν τρομερά αμυντικά προβλήματα, αλλά ποιότητα μπροστά. Ωστόσο, με την επιστροφή του Σένκεφελντ οι «πράσινοι» μπορούν να κρατήσουν το μηδέν και γκολ δύσκολα δεν θα βρουν.

Συνήθως κάθε ματς του Βόλου είναι αμφίσκορο. Και παρόλα αυτά πάντα προσφέρεται σε ικανοποιητική τιμή. Ωστόσο, η νίκη του Παναθηναϊκού και στην κατάσταση που βρίσκεται, φαίνεται ως ακόμα καλύτερη επιλογή σε συνδυασμό με την τιμή που προσφέρεται.

Κλείνοντας πλην του Χουάνκαρ και του Μαουρίσιο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Αντιθέτως, ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκρίλο που έφυγε, στον Ρίνερ που αποχωρεί και ουσιαστικά για το συγκεκριμένο ματς έχει μείνει με δύο στόπερ. Εκτός και ο Νίνης.

Στοίχημα – Προγνωστικά: Super League 1

  • 312 ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2,00 Intewetten