SPORTIME BET

Θάνος Λακιώτης: Κερδίζει η Πορτογαλία

Αμφότερες προέρχονται από ισοπαλία. Το θέμα είναι ότι η μία έπαιζε φιλικό παιχνίδι και η άλλη επίσημο. Σήμερα, αναμένεται να δούμε μια δυνατή μάχη. Η Πορτογαλία φιλοξενεί την Ιταλία για το Nations League κι έχει σαν στόχο να κάνει ένα καλό ξεκίνημα, ώστε να καταλάβει από τώρα την πρώτη θέση στο τρίτο γκρουπ της πρώτης...

Συντάκτης: Θάνος Λακιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αμφότερες προέρχονται από ισοπαλία. Το θέμα είναι ότι η μία έπαιζε φιλικό παιχνίδι και η άλλη επίσημο. Σήμερα, αναμένεται να δούμε μια δυνατή μάχη.

Η Πορτογαλία φιλοξενεί την Ιταλία για το Nations League κι έχει σαν στόχο να κάνει ένα καλό ξεκίνημα, ώστε να καταλάβει από τώρα την πρώτη θέση στο τρίτο γκρουπ της πρώτης κατηγορίας. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε παίξει πρόσφατα φιλικό με την φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία, με την οποία έμεινε στο 1-1, ενώ και η «σκουάντρα ατζούρα» είχε το ίδιο σκορ στην έδρα της, αλλά κόντρα στην Πολωνία για το Nations League.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Οι Ιταλοί έδειξαν αδυναμία στη δημιουργία φάσεων, ενώ και οι Πορτογάλοι δεν φημίζονται για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο, οπότε δεν περιμένουμε πολλά τέρματα. Ομως, η μέτρια εικόνα της «σκουάντρα ατζούρα» μας οδηγεί στο να ποντάρουμε απόψε στην έδρα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
2037 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 1 2,15

Exit mobile version