SPORTIME BET

Το ντέρμπι, του ντέρμπι, ω ντέρμπι!

Ματσάρα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, με την Interwetten.gr να προσφέρει το ντέρμπι στην κατάμεστη Τούμπα με 0% γκανιότα *, πάνω από 130 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!
Το ντέρμπι, του ντέρμπι, ω ντέρμπι!

Η πανδαισία των ντέρμπι καλά κρατεί στην ελληνική Super League. Αυτό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 18/02, 20:30), όμως, έχει την ιδιαιτερότητα που θα είναι το πρώτο για το πρωτάθλημα με κόσμο, μετά το δίμηνο λουκέτο.

– Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Ο Δικέφαλος, πρωτοπόρος στην Super League, φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, ενώ οι Ερυθρόλευξοι ψάχνουν το «διπλό» για να μπουν και πάλι γερά στο «κόλπο» του τίτλου, στο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο πρωτάθλημα, με νωπές ακόμα τις μνήμες της νίκης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στο «Καραϊσκάκης» με 4-2.

Η Interwetten.gr, όπως συνηθίζει άλλωστε, παίζει… μεγάλη μπάλα και στο ντέρμπι της Τούμπας, προσφέροντας το μεγάλο ματς με 0% γκανιότα *, πάνω από 130 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις.

– Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Σε απόδοση 2.00 να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά, στο 1.83 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και στο 1.90 να επιτευχθεί το πρώτο τέρμα μέχρι το 29ο λεπτό ενός αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά για την μετέπειτα πορεία των δύο ομάδων στο συναρπαστικό, φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός από το ντέρμπι της Τούμπας, η Interwetten.gr προσφέρει παιχνίδια με 0% γκανιότα * και εκατοντάδες ειδικές αγορές στην αγγλική Premier League, όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (Σάββατο 17/02, 19:30), στην ισπανική La Liga και την ιταλική Serie A.

– Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις και τεράστια γκάμα ειδικών στοιχημάτων. 21+

«Καυτή» η Κυριακή αφού, εκτός από το ντέρμπι της Τούμπας, θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ, με την Interwetten.gr να προσφέρει δεκάδες ειδικές αγορές παικτών για το μεγάλο ραντεβού στην Κρήτη, αλλά και για τους αντίστοιχους τελικούς Κυπέλλου σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Specials: Είχε εξηγήσει ο Ζιντάν γιατί με τον Κρόος δεν χρειαζόταν tiki-taka

Είχε εξηγήσει ο Ζιντάν γιατί με τον Κρόος δεν χρειαζόταν tiki-taka

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν χρειάστηκε ποτέ πολλές πάσες για να εξηγήσει γιατί ο Τόνι Κρόος ήταν το απόλυτο «κλειδί» στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Specials
Ποδόσφαιρο: Ήταν Βραζιλιάνος αλλά έπαιξε με την Ισπανία

Ήταν Βραζιλιάνος αλλά έπαιξε με την Ισπανία

Ο λόγος για τον Ντιέγκο Κόστα. Αγωνίστηκε σε δύο φιλικά με τη Βραζιλία το 2013, αλλά το 2014 επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ισπανία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Φορούσε το 1 αλλά δεν ήταν τερματοφύλακας

Φορούσε το 1 αλλά δεν ήταν τερματοφύλακας

Ο Osvaldo Ardiles με την Αργεντινή. Στο Μουντιάλ 1982. Η εθνική ομάδα της Αργεντινής ανέθεσε αριθμούς φανέλας αλφαβητικά. Με αποτέλεσμα ο μέσος Osvaldo Ardiles να φορέσει το νούμερο 1.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Οι λόγοι που οι τερματοφύλακες έβαλαν γάντια

Οι λόγοι που οι τερματοφύλακες έβαλαν γάντια

Τα γάντια για τους τερματοφύλακες επινοήθηκαν για μια σειρά από πρακτικούς λόγους. Είναι συνεχώς εκτεθειμένοι σε σκληρά σουτ με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το ματς που έκρινε Champions League και μάζεψε 127.000 κόσμο

Το ματς που έκρινε Champions League και μάζεψε 127.000 κόσμο

Ο τελικός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, Champions League με τη μεγαλύτερη προσέλευση θεατών πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου 1960 Στο Hampden Park της Γλασκώβης.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Ο Σέζνι έσβησε τον Ρονάλντο με μια ατάκα

Ο Σέζνι έσβησε τον Ρονάλντο με μια ατάκα

Μια από τις πιο χιουμοριστικές ποδοσφαιρικές ατάκες ακούστηκε πρόσφατα από τον Πολωνό γκολκίπερ, ο οποίος βρήκε ευφάνταστο τρόπο να "τρολάρει" τον Κριστιάνο Ρονάλντο

ΠαραFootball
Specials: Ο Δανός που έσωσε την Τσέλσι – Το γκολ του ενός δισεκατομμυρίου! (vid)

Ο Δανός που έσωσε την Τσέλσι – Το γκολ του ενός δισεκατομμυρίου! (vid)

Την 11η Μαΐου 2003, ένα φαλτσαριστό σουτ από τον Γεσπερ Γκρόνκιερ έμελλε να αλλάξει για πάντα την ιστορία της Τσέλσι. Το γκολ που δεν έγραψε απλώς σκορ, αλλά ολόκληρο μέλλον.

Specials
Ποδόσφαιρο: Το πρώτο Κύπελλο του ΠΑΟΚ

Το πρώτο Κύπελλο του ΠΑΟΚ

Το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο ήταν τη σεζόν 1971–72.  Αντίπαλος ο Παναθηναϊκός. Τελικό σκορ το 2-1.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο πρώτος πρωταθλητής

Ο πρώτος πρωταθλητής

Ο πρώτος πρωταθλητής στην Αγγλία βγήκε το 1888. Ο αριθμός των ομάδων στην πρώτη σεζόν ήταν 12. Πρωταθλητής πρώτης σεζόν (1888–89) η Preston North End.

Ποδόσφαιρο