SPORTIME BET

Ξέσπασμα Γιοβάνοβιτς: «Ο Λουτσέσκου έχει εμμονή μαζί μας»

Δικαιολογίες είναι αυτά που λέει ο Λουτσέσκου για τη διαιτησία, σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απάντησε στις δηλώσεις του Λουτσέσκου για εύνοια του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία τονίζοντας πως ο Λουτσέσκου έχει μανία.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απάντησε στις δηλώσεις του Λουτσέσκου για εύνοια του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία τονίζοντας πως ο Λουτσέσκου έχει μανία με τους πράσινους και χαρακτηρίζοντας γελοία όσα ειπώθηκαν.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος για την ατάκα του Ραζβάν Λουτσέσκου πως ο Παναθηναϊκός έχει την εύνοια της διαιτησίας εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου της Λεωφόρου με τον Σέρβο τεχνικό του τριφυλλιού να απαντάει μετά από σχετική ερώτηση και να τονίζει:

«Ο κ. Λουτσέσκου το είπε έτσι. Έχει μανία με τον Παναθηναϊκός, ίσως ο τελικός Κυπέλλου που τον είχαν σίγουρο και τον έχασε από εκείνη τη μέρα τον έκανε να ασχολείται μόνο με εμάς και με καμία άλλη ομάδα εδώ.

Τώρα ξαφνικά έχει ο Παναθηναϊκός εύνοια της διαιτησίας, άρα ότι κάναμε τα δύο χρόνια έχει γίνει με την εύνοια της διαιτησίας. Είναι γελοίο αυτό. Είναι πραγματικά να μην αξίζει άνθρωπος να το σχολιάσει».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Exit mobile version