SPORTMINUTE

Έρχεται ο μάνατζερ του Κάναντι

Τελειώνει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του προπονητή του Ατρομήτου
Έρχεται ο μάνατζερ του Κάναντι

Έχουν κάνει ραντεβού, τα έχουν βάλει κάτω και σε προηγούμενες συναντήσεις και ήρθε η στιγμή να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Νταμίρ Κάναντι.

Τη Δευτέρα (19/3) αναμένεται η άφιξη του ατζέντη του Αυστριακού τεχνικού και στη συνέχεια θα γίνει η τελική επαφή με τον Ατρόμητο. Όλα δείχνουν πως η νέα συμφωνία θα κλειδώσει. Θα μπει πιθανότατα και ένας όρος που θα του επιτρέπει να αποχωρήσει μέχρι ένα χρονικό διάστημα, αρκεί να πάρει χρήματα ο Ατρόμητος. Κάτι δηλαδή σαν αυτό που έγινε με τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η διακοπή του πρωταθλήματος, έχουν προβληματίσει τον Κάναντι. Αυτό, όμως, δεν είναι από μόνο του αρκετό για να χαλάσει το deal.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται ο μάνατζερ του Κάναντι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.