SPORTMINUTE

Αποχαιρέτησε ο Δημητρίου

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ θα φοράει τη φανέλα της Βασιλείας

Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κώστας Δημητρίου σε λίγους μήνες θα φορά και επίσημα τη φανέλα της Βασιλείας, με τον ΠΑΟΚ να χάνει χωρίς να εισπράξει χρήματα το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των ακαδημιών του.

Ο 19χρονος διεθνής αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ελβετική ομάδα, η οποία κέρδισε στο… σπριντ μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Γιουβέντους για να αποσπάσει τη θετική απάντηση του νεαρού στόπερ.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Κ20 του ΠΑΟΚ, της οποίας ήταν ο αρχηγός και ηγέτης φέτος και η σταθερότητά του στην Εθνική Νέων, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος, του έδωσαν το “διαβατήριο” για το μεγάλο άλμα στο εξωτερικό.

Ο 18χρονος πηγαίνει σε μία ομάδα επιπέδου “top 16” στο Champions League, στην οποία θα έχει θέση στο ρόστερ ως τέταρτος κατά σειρά στόπερ. Σήμερα ο νεαρός άσος του του Δικεφάλου αποχαιρέτησε δημόσια τους συμπαίκτες του στην Κ20 αναφέροντας:  «Καλή επιτυχία βουνά μου.

Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα», ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία με την κούπα του πρωταθλητή.

 

Exit mobile version