SPORTMINUTE

Φιλικό με Λάρισα, ο Λεβαδειακός

Η διακοπή του πρωταθλήματος έφερε τα πάνω στις ομάδες, καθώς με δεδομένο ότι ακολουθούν και οι δύο αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας, το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στην καλύτερη των περιπτώσεων την Κυριακή 1η Απριλίου. Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δει τους ποδοσφαιριστές του να κάθονται τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και γι’ αυτό...

Συντάκτης: Τάσος Τσόλκας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η διακοπή του πρωταθλήματος έφερε τα πάνω στις ομάδες, καθώς με δεδομένο ότι ακολουθούν και οι δύο αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας, το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στην καλύτερη των περιπτώσεων την Κυριακή 1η Απριλίου. Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δει τους ποδοσφαιριστές του να κάθονται τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και γι’ αυτό κανόνισε ένα φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα. Οι Βοιωτοί θα υποδεχθούν την ΑΕΛ το Σάββατο (17/3) στις 16:00, ενώ γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ακόμη ένας αντίπαλος για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Τέλος, την Πέμπτη (15/3) στις 17:00, ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Κολοκυθάς θα βρεθεί στην Αθήνα για το ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στο πλαίσιο ενημέρωσης των υπολοίπων ΠΑΕ.

Exit mobile version