SPORTMINUTE

H Motorola παρουσίασε τα Μoto G6 & E5

Με κάθε επισημότητα η Motorola, παρουσίασε τα νέα Μoto G6 και E5. To Standrd μοντέλο του G6, έρχεται με κάπως καλύτερες προδιαγραφές: έχει οθόνη 5.7 ιντσών kai an;alysh  πάνω από 1080p. O  επεξεργαστή είναι ο  Snapdragon 450 και υπάρχει επιλογή για 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθήκευσης ή 4GB μνήμης RAM και αποθήκευση 64GB. Επιπλέον, είναι...

Συντάκτης: Μίλτος Τσιμπούκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με κάθε επισημότητα η Motorola, παρουσίασε τα νέα Μoto G6 και E5. To Standrd μοντέλο του G6, έρχεται με κάπως καλύτερες προδιαγραφές: έχει οθόνη 5.7 ιντσών kai an;alysh  πάνω από 1080p. O  επεξεργαστή είναι ο  Snapdragon 450 και υπάρχει επιλογή για 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθήκευσης ή 4GB μνήμης RAM και αποθήκευση 64GB. Επιπλέον, είναι το μόνο τηλέφωνο της Motorola που όπως ανακοινώθηκε σήμερα, θα συμπεριλάβει το USB-C. Όπως και τα περσινά μοντέλα, θα περιλαμβάνει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος, ο οποίος μπορεί να εντοπίσει χειρονομίες και να αντικαταστήσει εντελώς τα πλήκτρα ελέγχου Android, απελευθερώνοντας ακόμα μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη.

Το G6 περιλαμβάνει επίσης διπλή πίσω κάμερα η οποία του επιτρέπει να προσφέρει λειτουργία πορτρέτου.

Μαζί με το κλασικό μοντέλο του G6, είδαμε και το G6 Play με οθόνη 5-7 ιντσίν και ανάλυση 720p. Διαθέτει μία πίσω κάμερα 12-megapixel,3GB μνήμης RAM και 32GB αποθήκευσης. το στάνταρ μοντέλο έρχεται με 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθήκευσης. Το κύριο χαρακτηριστικό της, όπως και στα περισσότερα κινητά play της Motorola, είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπακαράς. (πάνω από 1 μέρα.)

Έπειτα, σειρά έχουν τα νέα μοντέλα Moto E, το E5 Play και το E5 Plus. (Υπάρχει επίσης ένα κανονικό μοντέλο E5. Κανονικά, η γραμμή Ε δεν είναι τόσο ωραία όσο η γραμμή G, αλλά αυτό δεν ισχύει ακριβώς όταν πρόκειται για το E5 Plus. Το E5 Plus διαθέτει οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση  πάνω από 720p, επεξεργαστή Snapdragon 435, 3GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB. Διαθέτει μόνο μία πίσω κάμερα 12-megapixel και έχει γυαλί πολυμερούς στην πλάτη.Έχει  μπαταρία 5.000mAh, η οποία είναι απλώς τεράστια.

Το Moto E Play, από την άλλη πλευρά,μοιάζει πολύ με παλαιότερα τηλέφωνα Moto E και G, με πλαστικό σώμα και οθόνη 16: 9. . Έχει επίσης πολύ μικρή μπαταρία.

Τα  συγκεκριμένα μοντέλα, αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη έκτος των μοντέλων plus που θα ακολουθήσουν διαφορετικό λανσάρισμα.

Φωτογραφίες:Τhe Verge

 

Exit mobile version