ENGINE POWER

Μακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μακελειό στο 21ο Motor Festival από κόσμο ομορφιά, συμμετοχές και εκθέτες, ευτράπελα, και γενικά στιγμές ανεπανάληπτες και αξεπέραστες για ακόμη μια φορά.

ekthesi-motor-festival-expo-bazaar-festival=ekthesi-autokinitou-ekthesi-motosikletas-podilatodromio-oaka
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Μακελειό στο 21ο Motor Festival: Το 21ο Motor Festival Expo Edition ολοκληρώθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού σταδίου  και για άλλη μια φορά κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα, να ανεβάσει το επίπεδο ακόμη πιο ψηλά και να δημιουργήσει τα εφόδια και τις προϋποθέσεις ώστε να αναδείξει στα μέγιστα τον κόσμο της μηχανοκίνησης.

21ο Motor Festival & Bazaar Festival Expo Edition προσθέτει αξία και ιπποδύναμη στον χώρο της μηχανοκίνησης!!! Μια διοργάνωση που ο στόχος ήταν η μεγίστη δυνατή προβολή του χώρου και των επαγγελματιών η εύρεση νέων συνεργατών και πελατών, μια έκθεση που θα συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους της μηχανοκίνησης  και του μηχανοκίνητου αθλητισμού με σκοπό να ενωθούμε να γνωριστούμε και να προβάλουμε όλες τις δράσεις και την απύθμενη αγάπη μας. Ένας πρωτόγνωρος στόχος και πολύ υψηλός, σέ μια νέα δοκιμασία και ένα εγχείρημα που πρέπει να πετύχει,  μια έκθεση χωρίς SHOW, όπως έχει συνηθίσει τον κόσμο του Motor Festival ,το ζητούμενο με λίγα λόγια η ανάπτυξη, η διαφήμιση και η προβολή του κάθε εκθέτη, αθλητή και συμμετέχοντα.

Ο αρνητικός απολογισμός της διοργάνωσης :

Ο θετικός απολογισμός της διοργάνωσης :

Εντυπώσεις για το 21ο Motor Festival :

Ο τελικός απόηχος και οι συζητήσεις σε κάθε πηγαδάκι φυσικά ήταν το ανυπόμονο σύνθημα που ακουγόταν από εκθέτες και επισκέπτες  για το ραντεβού του Σεπτεμβρίου με την ιστορία και το 22ο Motor festival the REAL game να ζωντανεύει  ήδη στις σκέψεις όλου του κόσμου !!!

Ετοιμαστείτε το παιχνίδι αλλάζει!!!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

Exit mobile version