Ο εξτρέμ του Άγιαξ, Αμίν Γιουνές πριν ένα μήνα έδειχνε να τα έχει βρει σε όλα με την Νάπολι και μάλιστα να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Ιταλικού νότου που θα μπει σε ισχύ απο την 1η Ιουλίου του 2018. Όταν έφτασε εκεί για πρώτη φορά όμως αποθαρρύνθηκε, όπως διαβάζουμε στην De Telegraaf....

Ο εξτρέμ του Άγιαξ, Αμίν Γιουνές πριν ένα μήνα έδειχνε να τα έχει βρει σε όλα με την Νάπολι και μάλιστα να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Ιταλικού νότου που θα μπει σε ισχύ απο την 1η Ιουλίου του 2018.

Όταν έφτασε εκεί για πρώτη φορά όμως αποθαρρύνθηκε, όπως διαβάζουμε στην De Telegraaf. Αρχικά ο ίδιος δήλωσε, πως αντίκρισε μια πόλη πολύ φτωχή και υποανάπτυκτη  για τα θέλω του, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και σε επαφή με μια μικρή ομάδα ατόμων που ήταν μέλη της Καμόρα!

Η Καμόρα είναι εγκληματική οργάνωση στην περιοχή της Καμπανίας, που συνδέεται με την περίφημη Σικελιακή Μαφία που ξεκίνησε από τον Τότο Ρίινα. Ο λόγος που ήθελαν να συναντήσουν τον νεαρό εξτρέμ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, ούτε έχει ακουστεί η παραμικρή υπόθεση. Ωστόσο και μόνο που ήρθε σε επαφή μαζί τους, φοβήθηκε αρκετά για να μπει σε δεύτερες σκέψεις!

Άλλος ένας λόγος που μετάνιωσε για την υπογραφή του στους Ναπολιτάνους ήταν ότι αφότου συνάντησε τον Μαουρίτσιο Σάρι ενημερώθηκε ότι τα πράγματα δεν θα είναι όπως ο ίδιος τα πίστευε. Ο τεχνικός των παρτενοπέι εξήγησε στον νεαρό, ότι οι πρώτοι έξι μήνες του στην ομάδα, θα είναι διάστημα προσαρμογής και θα παίρνει σταδιακά τις ευκαιρίες του.

Όλα αυτά φαίνεται πως δεν άρεσαν καθόλου στον Γιουνές που φαίνεται να έχει μετανιώσει για την επιλογή της επόμενης ομάδας του και αυτό έχει επηρεάσει και τις φετινές του επιδόσεις. Πρόσφατα αρνήθηκε να μπει αλλαγή σε αγώνα του Αίαντα και η διοίκηση τον έστειλε στην δεύτερη ομάδα μέχρι την 1η Ιουλίου που θα είναι και τυπικά ελεύθερος.

«Ο Αμίρ Γιουνές θα προπονείται για το υπόλοιπο της περιόδου με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ. Από τη στιγμή που αγνόησε την εντολή του προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ να μπει στα τελευταία λεπτά του ματς με τη Χέρενφεν, αρχικά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο εβδομάδων από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Μετά από συζητήσεις του Τεν Χαγκ, του Γιουνές και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Μαρκ Όφερμαρς πάρθηκε η απόφαση να πάει στη δεύτερη ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του Άγιαξ.

Το καλύτερο απ όλα είναι ότι οι Ναπολιτάνοι διαμηνύουν ότι περιμένουν κανονικά τον Αμίν Γιουνές να ενσωματωθεί στην ομάδα από την 1η Ιουλίου καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο!

Εφόσον έχουν εγγράφως την υπογραφή του αναμένεται να έχουν αρκετές δικαστικές διαμάχες το προσεχές διάστημα αν τα δεδομένα δεν αλλάξουν.