ENGINE POWER

Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για το Isle of Man TT 2023

Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για το Isle of Man TT 2023 116 Χρόνια Αγώνων Isle of Man TT αμύθητες ιστορίες ρεκόρ και στιγμές που έχουν χαραχθεί στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού
Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για το Isle of Man TT 2023

Τόπος διεξαγωγής του Isle of Man

Το νησί του Μαν, είναι νησί εξαρτώμενο από το Στέμμα στην Ιρλανδική θάλασσα. Έχει έκταση 572 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό 84.069 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2021. Πήρε το όνομά του από την κελτική φυλή των Μανξ, οι απόγονοι των οποίων κατοικούν εκεί έως σήμερα.

 to-nisi-man-agglia-enngland-where-is-isle-of-man

Η νέα μεγάλου μήκους ταινία, Isle of Man TT No Room For Error

Η νέα μεγάλου μήκους ταινία, Isle of Man TT No Room For Error είναι διαθέσιμη για λήψη και παρακολούθηση σήμερα από τις 21:00. ΥΠΑΡΧΕΙ μόλις μια εβδομάδα μέχρι να ξεκινήσει η μεγαλύτερη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, με τις προπονήσεις και την εβδομάδα προκριματικών στο Isle of Man TT να ξεκινά τη Δευτέρα 29. Καθώς η διαφημιστική εκστρατεία αυξάνεται καθώς η εβδομάδα των αγώνων πλησιάζει, υπάρχει καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για την εκδήλωση από το να ψάξετε στην πιο πρόσφατη ταινία μεγάλου μήκους στις υπηρεσίες ροής TT+ και ITVX και ITV4.

Η νέα ταινία που ονομάζεται No Room For Error ακολουθεί τους κορυφαίους αναβάτες της διοργάνωσης, καθώς και μερικά νέα πρόσωπα που κάνουν τους πρώτους γύρους τους γύρω από το βασανιστικό Mountain Course. Ακολουθεί τους αναβάτες καθώς αναλαμβάνουν τον αγώνα και ο ένας τον άλλον στους αγώνες Isle of Man TT του 2022. Διαθέτει πλάνα από τα παρασκήνια που δεν έχουν ξαναδεί, αποκλειστικές συνεντεύξεις και συναρπαστικά πλάνα από την εκδήλωση που κόβουν την ανάσα. Πώς να παρακολουθήσετε το Isle of Man TT – No Room For Error. Οι θαυμαστές στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία σε τέσσερις συνεχόμενες βραδιές στο ITV4, από απόψε, στις 9 μ.μ. Δευτέρα 22 Μαΐου. Η εκπομπή θα είναι επίσης διαθέσιμη για λήψη στην υπηρεσία ροής ITVX. Για τους θαυμαστές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, την εφαρμογή του Isle of Man TT, το TT+ θα φιλοξενεί την ταινία ακόμα σε μορφή free-to-air.

 no-room-for-error-Isle-of-Man-tt-2023-history-istoria-legents-o-thrylikos-agonas-moto-challenge-riders-marshals-red-flag

Το πρόγραμμα του Isle of Man TT 2023 

Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές του TT καθώς χθες οι διοργανωτές της εκδήλωσης επιβεβαίωσαν επίσημα το πρόγραμμά της για το Isle of Man TT  2023. Η διοργάνωση του 2023 θα ξεκινήσει τώρα τη Δευτέρα 29 Μαΐου – με μια ολόκληρη μέρα προκριματικών – που θα διαρκέσει έως το Σάββατο 10 Ιουνίου , με το πολυαναμενόμενο Senior TT που κλείνει το φεστιβάλ. Η ανακοίνωση επιβεβαίωσε επίσης ότι ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο, 3 Ιουνίου , με το διευρυμένο πρόγραμμα 10 αγώνων να ακολουθεί το προηγουμένως προτεινόμενο σχέδιο που φαίνεται παρακάτω.

Προκριματική Εβδομάδα Isle of Man TT 2023 

 • Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 – Πρωινές και απογευματινές προκριματικές
 • Τρίτη 30 Μαΐου 2023 – Απογευματινοί προκριματικοί
 • Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 – Απογευματινοί προκριματικοί
 • Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023 – Απογευματινοί προκριματικοί
 • Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023 – Απογευματινοί προκριματικοί

Εβδομάδα αγώνα Isle of Man TT 2023 

 • Σάββατο 03 Ιουνίου 2023 – Supersport (Αγώνας 1) και Sidecar (Αγώνας 1)
 • Κυριακή 04 Ιουνίου 2023 – Superbike TT
 • Τρίτη 06 Ιουνίου 2023 – Superstock (Αγώνας 1) και Supertwin (Αγώνας 1)
 • Τετάρτη 07 Ιουνίου 2023 – Supersport (Αγώνας 2) και Sidecar (Αγώνας 2)
 • Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023 – Superstock (Αγώνας 2) και Supertwin (Αγώνας 2)
 • Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 – Senior TT

Isle-of-Man-tt-2023-history-istoria-no-room-fo-error-legents-o-thrylikos-agonas-moto-challenge-mathima-riders

Το νέο πρόγραμμα προβλέπει ότι οι αγώνες διεξάγονται για δύο ημέρες κάθε φορά και ακολουθούνται από μια ημέρα ανάπαυσης, που σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα πρέπει να δουν περισσότερους αγώνες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.  Το Τμήμα Επιχειρήσεων επιβεβαίωσε ότι η απόφαση ελήφθη μετά από δύο ξεχωριστές δημόσιες διαβουλεύσεις για την ευθυγράμμιση της εκδήλωσης με την πρωταρχική στρατηγική και την αποστολή του «να προσφέρει ένα βιώσιμο Isle of Man TT παγκόσμιας κλάσης που αυξάνει το οικονομικό όφελος για τη Νήσο του Μαν». Ο Tim Crookall MHK, πολιτικό μέλος με ευθύνη για τον Τουρισμό και τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην έρευνά μας τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφιέρωσαν χρόνο για να συνεισφέρουν στις δημόσιες διαβουλεύσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι το επιβεβαιωμένο πρόγραμμα για το 2023 θα φέρει μια σειρά από μακροπρόθεσμα οφέλη για την εκδήλωση και το Isle of Man.

«Το Isle of Man TT επέστρεψε το 2022 μετά από δύο χρόνια παύσης και οδήγησε σε σημαντικές αλλαγές που είχαν σχεδιαστεί για να προχωρήσουν τη διοργάνωση σε μια νέα εποχή επιτυχίας. Το νέο πρόγραμμα είναι ένα βασικό κομμάτι αυτού του παζλ και ξεκλειδώνει περισσότερες δυνατότητες για περισσότερους επισκέπτες να έρθουν στο νησί μας και να βιώσουν την εκδήλωση σε μια εποχή που προσελκύει νέο κοινό σε όλο τον κόσμο με αυξημένο περιεχόμενο εκπομπής και διανομή.’ Ο Lawrie Hooper MHK, Υπουργός Επιχειρήσεων, σχολίασε: «Το χρονοδιάγραμμα για το TT 2023 αναπτύχθηκε μετά από εκτεταμένη έρευνα και σχόλια των ενδιαφερομένων. Αυτή η έρευνα αποκάλυψε ότι το υπάρχον πρόγραμμα Isle of Man TT, η χωρητικότητα ταξιδιού του νησιού, η υποδομή διαμονής του νησιού, το κόστος που συνυπολογίζεται σε σχέση με το τρέχον οικονομικό κλίμα και οι μεταβαλλόμενες συνήθειες των πελατών δεν είναι πλέον συμβατά και δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της εκδήλωσης.

«Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις σαφείς προκλήσεις που εντοπίστηκαν στην έρευνα και λαμβάνοντας υπόψη τη γενική στρατηγική Isle of Man TT, το νέο χρονοδιάγραμμα για το 2023 είναι ένα προληπτικό βήμα προς την υποστήριξη της ανάπτυξης των επισκεπτών και προσφέρει σαφή οφέλη για τις τοπικές επιχειρήσεις και την οικονομία. Η τρέχουσα χωρητικότητα ΤΤ του νησιού περιορίζεται σε περίπου 28.000 επισκέπτες ανά πάσα στιγμή, με την τρέχουσα καμπύλη επισκεπτών να τονίζει τις πιέσεις στις υποδομές στο μέσο του Σαββατοκύριακου. Στην απλούστερη μορφή του, το νέο χρονοδιάγραμμα στοχεύει στη διατήρηση του τρέχοντος αριθμού επισκεπτών, ενώ παράλληλα προωθεί την ανάπτυξη. Αναμένουμε ότι αυτό το νέο πρόγραμμα θα ενθαρρύνει νέα μοτίβα επισκεπτών και θα αξιοποιήσει τη χωρητικότητα, οδηγώντας επιπλέον 50.000 διανυκτερεύσεις με την πάροδο του χρόνου, που αντιπροσωπεύει μια πρόσθετη δαπάνη στο νησί ύψους 6 εκατομμυρίων λιρών».

Τα ταξιδιωτικά πακέτα για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση του 2023 παραμένουν διαθέσιμα με το Official Travel Partner Duke Travel. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο IOMTT Village , στο Peel TT Tent Village και στο Braddan Bridge Campsite μέσω του καταστήματος IOMTT . Εισιτήρια για μια σειρά από VIP τοποθεσίες προβολής διατίθενται επίσης μέσω του καταστήματος IOMTT.

 no-room-for-error-Isle-of-Man-tt-2023-history-istoria-legents-o-thrylikos-agonas-moto-challenge-riders-marshals-red-flag

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!