ENGINE POWER

Θες CFMOTO ; Θες Μπρατάκος !

H CFMOTO & Μπρατάκος Drag Factory προχωράνε μαζί… Εξυπηρέτηση Εμπιστοσύνη Εγγύηση για την αγορά ενός νέου μοντέλου CFMOTO
Θες CFMOTO ; Θες Μπρατάκος !

H CFMOTO και η εταιρεία Μπρατάκος ενώθηκαν για να αλλάξουν τα δεδομένα και οι συνήθειες στην Πώληση, Διαπραγμάτευση & το After Sales Service.

Η CFMOTO παράγει ποιοτικά μοντέλα με όπλο όχι μόνο την χαμηλή τιμή, αλλά και την διαφορετική των υπολοίπων εμφάνιση. Με τις μοτοσυκλέτες της CF MOTO να κάνουν την είσοδό τους στην ελληνική αγορά, αυτό που ξεχωρίζει αρχικά είναι η  εντυπωσιακή εμφάνισή τους σε συνδυασμό με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Αυτό συμβαίνει γιατί το design είναι δουλειά των Αυστριακών που έχουν ως κοινό παρονομαστή την προσιτή, ποιοτική κατασκευαστική φιλοσοφία και τον σχεδιασμό δια χειρός Kiska, του ανθρώπου που έχει γίνει συνώνυμο με την σχεδιαστική ταυτότητα της ΚΤΜ και πλέον δίνει το στίγμα των μοτοσυκλετών της CFMOTO.

Η CFMOTO πλέον είναι γνωστό και στην Ελληνική αγορά πως πρόκειται για έναν πραγματικό κολοσσό που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια, από το 1989 που ιδρύθηκε, να σημειώσει μια αλματώδη ανάπτυξη και εξέλιξη, ενώ τα προϊόντα της διανέμονται σε περισσότερες από 90 χώρες και από τις γραμμές παραγωγής της βγαίνουν ετησίως πάνω από 800.000 οχήματα. Η επιλογή της αγοράς ενός μοντέλου CFMOTO πλέον όλο και περισσότερο κερδίζει το Ελληνικό κοινό και τους φίλους της μοτοσυκλέτας, αλλά όπως γνωρίζουμε η απόφαση της αγοράς μιας CFMOTO απλά είναι το πρώτο βήμα στο ταξίδι ενός αναβάτη, η συνέχεια είναι πιο σημαντική αφού αρχίζουν ερωτήματα από ποιον, πόσο και τι μου εξασφαλίζει σήμερα, αύριο και  για το μέλλον μου με την μοτοσυκλέτα και το μοντέλο CFMOTO της αρεσκείας μου.

Νέα μοντέλα : CFMOTO 700MT | CFMOTO 800MT Explore Edition | CFMOTO 800MT Touring

CFMOTO-700mt-800mt-explore-edition-cf-moto-touring-mpratakos-drag-factory

 

H CFMOTO & Mpratakos Drag Factory προχωράνε μαζί…

Η διαδικασία ανάπτυξης προόδου και επιτυχίας μιας αντιπροσωπίας έγκειται καθαρά από τους συνεργάτες της, στο πως αντιμετωπίζει τους πελάτες και στην σωστή εξυπηρέτηση τους. Επομένως το after sales support, δηλαδή η εξυπηρέτηση των πελατών μετά την πώληση μιας μοτοσυκλέτας είναι βαρύνουσας σημασίας, γιατί κατά αυτό τον τρόπο ο αγοραστής θα νιώσει την απαιτούμενη ασφάλεια που χρειάζεται, θα νιώσει την ικανοποίηση, θα παραμείνει πιστός προς την επιλογή του και τέλος θα γίνει διαφημιστής της εταιρείας.

Νέα μοντέλα : CF MOTO 650MT | CF MOTO 650NK | CF MOTO 700CL-X Heritage

CFMOTO-650mt-650nk-700cl-x-heritage-cf-moto-mpratakos-drag-factory

Η Mpratakos Drag Factory με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία  ως αντιπρόσωπος της CFMOTO εγγυάται την αγορά του νέου μοντέλου της CFMOTO με τους πιο ευνοϊκούς  όρους, σένα φιλικό περιβάλλον και μια εμπειρία άψογης εξυπηρέτησης σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας με μια μοτοσυκλέτα CFMOTO. Συγχρόνως η εταιρεία Μπρατάκος με την κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης για κάθε ανάγκη ενός μοτοσικλετιστή σου εξασφαλίζει την σιγουριά που χρειάζεσαι για την σωστή συντήρηση και επισκευή της μοτοσυκλέτας σου, προσφέροντας μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς σε κάθε σου χιλιόμετρο. Η Mpratakos Drag Factory με γνήσιο πάθος για τις μοτοσυκλέτες και σταθερά βήματα συνέπειας, εκσυγχρονισμού και επαγγελματισμού συνεχίζει την ανοδική πορεία ανέλιξης, ισχυροποίησης και ανάπτυξης στον χώρο της συντήρησης, επισκευής βελτίωσης της μοτοσυκλέτας.

Νέα μοντέλα :  CF MOTO 300CLX | CF MOTO 300NK | CF MOTO 800MT Touring

CFMOTO-300cxl-300nk-300sr-cf-moto-mpratakos-drag-factory.

Η Mpratakos Drag Factory εδρεύει εδώ και 40 χρόνια στην οδό Θηβών 254 στο Περιστέρι από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, όπου ο Πέτρος Μπρατάκος άνοιξε το πρώτο κατάστημα που δραστηριοποιούνταν στη συντήρηση και επισκευή πλαισίων – καλίμπρας μοτοσυκλέτας. Η αγάπη και το μεράκι του Πέτρου Μπρατάκου τον παρακίνησε να κατασκευάσει ένα εξ ολοκλήρου χειροποίητο πλαίσιο μοτοσυκλέτας με σκοπό την αγωνιστική χρήση των αγώνων DRAGSTER. Μετά τη δημιουργία του πρώτου αυτού χειροποίητου πλαισίου, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ακολούθησε και η πρώτη θέση στους ελληνικούς αγώνες της κατηγορίας. Οι διακρίσεις που κατέκτησαν ο Πέτρος και η ομάδα του στη συνέχεια, τους ώθησαν στην σχεδίαση και κατασκευή νέων πλαισίων αγώνων.

Νέα μοντέλα :  CFMOTO 450NK | CFMOTO 450SR| CFMOTO 650GT

CFMOTO-450nk-450sr-650gt-cf-moto-mpratakos-drag-factory

Φτάνοντας στο σήμερα, η επόμενη γενιά, Σωτήρης και Χρήστος, γιοί του ιδρυτή Πέτρου Μπρατάκου συνεχίζουν με το ίδιο άσβεστο πάθος και μεράκι την ιστορία του ονόματος. Τα δύο ανακαινισμένα και υπερσύγχρονα καταστήματα, το πρώτο επί της οδού Θηβών 254 και το δεύτερο επί της οδού Φαιάκων 6 στο Περιστέρι, εξειδικεύονται στην επισκευή, συντήρηση και καλύμπρα κάθε τύπου μοτοσυκλέτας. Τα υπερσύγχρονα διαγνωστικά μέσα της εταιρίας Mpratakos Drag Factory παρέχουν την δυνατότητα ελέγχου και επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος στο σώμα, τον κινητήρα αλλά και το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας.

  Καλέστε την εταιρεία Mpratakos Drag factory και δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα  CFMOTO στο κατάστημα τους στο περιστέρι (Τηλέφωνο επικοινωνίας : 21 0577 0634)

Νέα μοντέλα :  CF MOTO 250CLX | CF MOTO 250NK | CF MOTO 250SR-S

CFMOTO-250clx-250nk-250sr-s-cf-moto-mpratakos-drag-factory

Νέα μοντέλα :  CF MOTO 800NK Advanced | CF MOTO 800NK Sport| CF MOTO 800MT Sport

CFMOTO-800nk-advanced-800mt-sport-cf-moto-motosykletes-mpratakos-drag-factory

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θες CFMOTO ; Θες Μπρατάκος !», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!