×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η κυρία είναι ο γιός του Ρόκυ !


    Νίκος Μπουρλάκης

Η κυρία είναι ο γιός του Ρόκυ !


Προσέξτε την φωτογραφία που έχουμε. Η κυρία, ετών 44, είναι μια σπουδαία δημοσιογράφος στις ΗΠΑ, από τις κορυφαίες σε τεχνολογικά ζητήματα και ειδικά σε θέματα που αφορούν στην Microsoft.

Εχει κάνει σπουδαία δουλειά κατά το παρελθόν και μάλιστα το 2011 κατάφερε να παρουσιάσει αποκλειστική της συνέντευξη με τον Στιβ Τζομπς αλλά και άλλα στελέχη της Apple σχετικά με την διενέργεια παρακολούθησης του iPhone.

Ονομάζεται Ινα Φράιντ και είναι ιδιαίτερα γνωστή στις ΗΠΑ.

Εχει κατακτήσει τρεις φορές το βραβείο των «30 δημοσιογράφους κάτω των 30 ετών με περισσότερη επιρροή σε θέματα business».

Εχει βραβευτεί για το εξαιρετικό περιεχόμενο των εκδόσεών της από την Western Publications Association.

Από την «Κοινωνία επαγγελματιών δημοσιογράφων» βραβεύτηκε δύο φορές για τον τρόπο του «μελλοντικού γραψίματος ειδήσεων», για το πως «μοιράζεται μια είδηση» αλλά και για τα ρεπορτάζ της σχετικά με την ευάλωτη τεχνολογία και τον τρόπο διάδοσης του ιού MSBlast.

Δεν σας λέει τίποτα; Κανένα πρόβλημα. Ισως μια άλλη φωτογραφία να θυμίζει πολλά σε όσους έχουν παρακολουθήσει τις ταινίες «Ρόκυ» με τον Σιλβέστερ Σταλόνε!

Αυτό το αγοράκι με τα γυαλιά στην φωτογραφία αγωνιούσε για τον «πατέρα» του στην ταινία «Ρόκυ ΙΙΙ». Ηταν ο γιός του Ρόκι Μπαλμπόα που αγωνιούσε για τον σκληρό αγώνα του πατέρα του κόντρα στον Κλάμπερ Λανγκ. Μόνο που τότε λεγόταν Ιαν Φράιντ.

Επαιξε κατά την δεκαετία του ’80 σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές μέχρι που βρήκε τον δρόμο της δημοσιογραφίας. Μέχρι το 2003 υπέγραφε ως «Ιαν Φράιντ» αλλά σ’ εκείνο το σημείο αποφάσισε να γίνει «Ινα Φράιντ» και να χρησιμοποιεί την γυναικεία φύση της.

 


Τελευταία Νέα