×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Μάρας στο Τόκιο για το μετάλλιο!


    Έλβη Μιχαηλίδου

Ο Μάρας στο Τόκιο για το μετάλλιο!


Με παρουσία σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες και αμέτρητες διακρίσεις ο Βλάσης Μάρας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ελληνική ενόργανη γυμναστική.

Οπως μας εκμυστηρεύεται, προετοιμάζεται ήδη για την Ολυμπιάδα του Τόκιο. Δε μένει μόνο εκεί όμως. Ασχολείται και με το ραδιόφωνο, το οποίο φαίνεται ότι τον έχει κατακτήσει.

-Τι σου έχει στερήσει η ενασχόλησή σου με την γυμναστική;

«Πολλά πράγματα! Κυρίως χρόνο. Για να κάνω πρωταθλητισμό πρέπει να είμαι όλη μέρα στο γυμναστήριο και αυτό συμβαίνει τα τελευταία 30 χρόνια.»

Εχεις κερδίσει πολλά μετάλλια. Ποιο είναι αυτό όμως που δε θα το άλλαζες με τίποτα;

«Σίγουρα η απάντησή μου δε θα αλλάξει ποτέ. Δε θα άλλαζα ποτέ το πρώτο μου χρυσό Παγκόσμιο το 2001, το οποίο με έκανε μετά αυτό που είμαι. Ηρθε, δηλαδή, η διάκριση και μετά δούλεψα, ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής πια, για να μπορώ να πετύχω τις καλύτερες επιδόσεις και να κερδίσω και τα επόμενα μετάλλια.»

-Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα σου ποια ήταν;

«Το 2004 οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Αγωνίστηκα στα προκριματικά, έκανα ένα εξαιρετικό πρόγραμμα χωρίς κανένα λάθος και για κάποιο λόγο η βαθμολογία μου ήταν χαμηλότερη, κάτι το οποίο με έφερε εκτός τελικού. Ηθελα να είμαι στον τελικό, ήθελα να διεκδικήσω Ολυμπιακό μετάλλιο μέσα στη χώρα μου, κάτι που δεν το κατάφερα και πιστεύω ότι ήταν μακράν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου».

– «Βλέπεις» και… Τόκιο;

«Ναι! Το Τόκιο θα είναι η τελευταία μου προσπάθεια να μπορέσω να κερδίσω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Υπάρχουν πολλοί αγώνες που θα καθορίσουν ποιος θα πάει Ολυμπιακούς Αγώνες και πιστεύω να τα καταφέρω».

-Ποια είναι η καθημερινότητα σου έξω από το ταπί;

«Η ενόργανη… ρουφάει σχεδόν όλη μου την ενέργεια όποτε δε θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο που να απαιτεί προσπάθεια. Αυτό που με ξεκουράζει και με βοηθά να κάνω ενόργανη είναι η μουσική. Μάλιστα είμαι υπεύθυνος σε έναν ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό, τον ‘’Be Radio’’ ο οποίος παίζει κυρίως ηλεκτρονική μουσική. Στο δυναμικό μας ανήκουν 52 Ελληνες παραγωγοί/DJs και 16 ξένοι. Εχουμε συνεργασία με ραδιοφωνικές εταιρείες, διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και γενικά είμαστε ένα ολοκληρωμένο ραδιόφωνο. Μερικές φορές εκτελώ και χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού. Αυτός ο σταθμός είναι το παιδί μου! Πιστεύω όποιος μπει να ακούσει… θα κολλήσει»!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:


Τελευταία Νέα