ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Παύλος Γερουλάνος: «Όσοι ενδιαφέρονται για την πόλη τους δεν είναι πρόβλημα»

Ο Παύλος Γερουλάνος είναι ένας έμπειρος πολιτικός με βαθιές οικογενειακές ρίζες στην παλιά αστική Αθήνα. Έχοντας διαγράψει μια σημαντική πορεία στην εγχώρια αλλά και διεθνή πολιτική σκηνή, αποφάσισε να κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, με την παράταξη «Αθήνα Είσαι Εσύ».   Σε μια κουβέντα με τον Γεράσιμο Μανωλίδη, έξω από το...

Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παύλος Γερουλάνος είναι ένας έμπειρος πολιτικός με βαθιές οικογενειακές ρίζες στην παλιά αστική Αθήνα. Έχοντας διαγράψει μια σημαντική πορεία στην εγχώρια αλλά και διεθνή πολιτική σκηνή, αποφάσισε να κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, με την παράταξη «Αθήνα Είσαι Εσύ».

 

Σε μια κουβέντα με τον Γεράσιμο Μανωλίδη, έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ, μίλησε για όλα όσα απασχολούν τους Αθηναίους δημότες σήμερα. Το πρόβλημα των ναρκωτικών, τα σπασμένα πεζοδρόμια, το επίμαχο ζήτημα της βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb) και πολλά ακόμη.

Παύλος Γερουλάνος: Όσοι ενδιαφέρονται για την πόλη τους δεν είναι πρόβλημα

Υπάρχουν πολλοί Αθηναίοι που νοιάζονται πραγματικά τις γειτονιές τους και μάχονται γι αυτό.  Δυστυχώς όμως, αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται πολλές φορε΄ς ως πρόβλημα για τον δήμο, από τον δήμο, επειδή καλούν συνεχώς για τα διάφορα προβλήματα που χρειάζονται αντιμετώπιση… Κάτι που μπορεί να χαρακτιριστεί ως “γκρίνια”. Παρ’ όλα αυτά, αυτοί οι άνθρωποι, οι άνθρωποι δηλαδή που θέλουν να παλέψουν για τις γειτονιές τους, μπορούν να γίνουν η δύναμη του δήμου και είναι αυτοί που θα κάνουν την πραγματική διαφορά.

Παύλος Γερουλάνος: «Ο τοξικοεξαρτημένος είναι ασθενής και όχι παραβάτης»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο RISE TV

Exit mobile version