VIRAL

Θεσσαλονίκη: Γαμήλια φωτογράφιση στην Τσιμισκή – Γαμπρός και νύφη γίνονται viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με νιόπαντρο ζευγάρι στην Τσιμισκή, το οποίο χορεύει μες την μέση του δρόμου και ζώντας την απόλυτη ευτυχία.
Θεσσαλονίκη: Γαμήλια φωτογράφιση στην Τσιμισκή – Γαμπρός και νύφη γίνονται viral

Viral: Μια γαμήλια φωτογράφιση στη Θεσσαλονίκη και την Τσιμισκή κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα.

Γαμπρός και νύφη πήγαν στην Τσιμισκή και η γαμήλια φωτογράφιση ξεκίνησε. Ο χορός τους ανέβηκε στα social media και οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη, άρχισαν να κάνουν το γύρο των social media.

Την «παράσταση του δρόμου» έκλεψε ένα νεόνυμφο ζευγάρι στην Θεσσαλονίκη για τη γαμήλια φωτογράφιση. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, το ζευγάρι σταμάτησε την κυκλοφορία στην Τσιμισκή στο ύψος Αγίας Σοφίας και εντυπωσίασε περαστικούς και οδηγούς.

Οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Με τις εικόνες από τη Θεσσαλονίκη να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και τις ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη.

@tripsanisphotography1974 Δείτε πόσο μοναδικά ζουν τον έρωτά τους ❤️❤️ αυτό είναι πρόταση μας για να το κάνετε για επέτειο γάμου 😁😁 #tripsanisphotography #greektiktok #viral #fyp #fy #wedding #γαμος #tiktokgreece #tripsanis #photography #photographer #φωτογραφιες #φωτογραφος #φωτογραφια #saltylife #thessaloniki #thessalonikigreece #thessalonikiphotography #thessalonikiphotographer #θεσσαλονικη #θεσσαλονίκη #θεσσαλονικηφωτογραφος #streetphotography #streetphotoshoot #streetphoto ♬ Nostalgic acoustic guitar songs – Mamoru Ogata

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Γαμήλια φωτογράφιση στην Τσιμισκή – Γαμπρός και νύφη γίνονται viral», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.