Ανεξήγητο φαινόμενο στη Βρετανία: Πρόβατα μένουν για ώρα «παγωμένα» σε λιβάδι! (vid)

Στις… πύλες του ανεξήγητου και του paranormal… Οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στη Μεγάλη Βρετανία έγινε μάρτυρες ενός πραγματικά ανεξήγητου φαινομένου. Συγκεκριμένα Εκατοντάδες πρόβατα έμειναν «παγωμένα» σε λιβάδι, λες και ήταν υπνωτισμένα ή λες και ο χρόνος στον αγρό είχε σταματήσει. Το περίεργο περιστατικό κατέγραψε στην κάμερα ο 24χρονος γυμναστής Ρόρι Ντέιβις, όταν στις 10...

Στις… πύλες του ανεξήγητου και του paranormal… Οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στη Μεγάλη Βρετανία έγινε μάρτυρες ενός πραγματικά ανεξήγητου φαινομένου.

Συγκεκριμένα Εκατοντάδες πρόβατα έμειναν «παγωμένα» σε λιβάδι, λες και ήταν υπνωτισμένα ή λες και ο χρόνος στον αγρό είχε σταματήσει.

Το περίεργο περιστατικό κατέγραψε στην κάμερα ο 24χρονος γυμναστής Ρόρι Ντέιβις, όταν στις 10 το πρωί της 23ης Ιούλη έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από την μητέρα του να κοιτάξει έξω από το παράθυρο του εξοχικού τους στο Τράουτμπεκ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αγελάδα κατακρεουργημένη με χειρουργική ακρίβεια βρέθηκε σε αγρό στην «πρωτεύουσα» των UFO – Βίντεο
Δεν έδωσε και πολύ σημασία στη μαμά του-όπως, άλλωστε, κάνουν τα περισσότερα αγόρια σ’ αυτή την ηλικία-μέχρι που η κοπέλα του η Έμιλι κοίταξε έξω από το παράθυρο, περίπου μια ώρα μετά, προσέχοντας πως τα πρόβατα έμεναν ακούνητα, σαν να είχε παγώσει ο χρόνος.

«Ειλικρινά, δεν πίστευα στα μάτια μου!» εξομολογείται ο Ρόρι γι’ αυτό το αλλόκοτο περιστατικό στη βρετανική ύπαιθρο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τη Βρετανία με τα «παγωμένα» πρόβατα


Πηγή: sputniknews.gr