VIRAL

Άντονι Χόπκινς: Έκανε το πιο επικό TikTok της καραντίνας (vid)

Ο Άντονι Χόπκινς μόλις έκανε το πιο επικό TikTok της καραντίνας Σε όλη την διάρκεια της καραντίνας, ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη «Σιωπή των Αμνών» Άντονι Χόπκινς ανεβάζει συνεχώς βιντεάκια στα social media και η ώρα του TikTok δεν άργησε να έρθει. Η εφαρμογή που γνώρισε μεγάλη άνθηση στην εποχή του lockdown, φαίνεται πως...

Άντονι Χόπκινς
Άντονι ΧόπκινςSir Anthony Hopkins 'The Two Popes' film gala screening, Arrivals, AFI Fest, TCL Chinese Theatre, Los Angeles, USA - 18 Nov 2019
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άντονι Χόπκινς μόλις έκανε το πιο επικό TikTok της καραντίνας

Σε όλη την διάρκεια της καραντίνας, ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη «Σιωπή των Αμνών» Άντονι Χόπκινς ανεβάζει συνεχώς βιντεάκια στα social media και η ώρα του TikTok δεν άργησε να έρθει.

Η εφαρμογή που γνώρισε μεγάλη άνθηση στην εποχή του lockdown, φαίνεται πως ξετρέλανε τον διάσημο 82χρονο ηθοποιό. Ο Άντονι Χόπκινς έκανε TikTok χορεύοντας Drake και προκάλεσε, μάλιστα, τους Sylvester Stalone και Arnold Schwarzenegger.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: Την Πέμπτη θα γίνουν γνωστά τα στοιχεία από τη χαλάρωση

Ο Hopkins, ακούγοντας το Toosie Slide του καναδού ράπερ Drake να παίζει, άρχισε να χορεύει ανάλογα με το τι έλεγαν οι στίχοι.

Δείτε το επικό βίντεο:

Exit mobile version