VIRAL

Απίστευτη φωτογραφία που δείχνει τις λεπτομέρειες του φεγγαριού (pics)

Μία εξαιρετική φωτογραφία τράβηξε ο αστροφωτογράφος  Άντριου Μακάρθι, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά απίθανο. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε μία πολύ υψηλής τεχνολογίας κάμερα και τράβηξε μία εικόνα 85 megapixels, που δείχνει τις λεπτομέρειες του φεγγαριού. Ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο μία εικόνα, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα 24.000 φωτογραφιών, που κάνει διακριτά τους κρατήρες και πολλά...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία εξαιρετική φωτογραφία τράβηξε ο αστροφωτογράφος  Άντριου Μακάρθι, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά απίθανο.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε μία πολύ υψηλής τεχνολογίας κάμερα και τράβηξε μία εικόνα 85 megapixels, που δείχνει τις λεπτομέρειες του φεγγαριού.

Ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο μία εικόνα, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα 24.000 φωτογραφιών, που κάνει διακριτά τους κρατήρες και πολλά άλλα στην επιφάνεια του μοναδικού φυσικού δορυφόρου της Γης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (9/9)

Ο Μακάρθι τράβηξε αυτές τις εικόνες σε 45 λεπτά χρησιμοποιώντας ένα τηλεσκόπιο σετ 2000mm και έπειτα επέλεξε μόνο τις πιο καθαρές εικόνες.

«Χρησιμοποιώ ειδική κάμερα σχεδιασμένη με την οποία μπορώ να τραβήξω εκατοντάδες χιλιάδες λήψεις σε λίγα λεπτά», λέει ο αστροφωτογράφος.

Exit mobile version